Kommentarer på De tävlande börjar få pyspunka


En spik i däcket var nära att stoppa dagens löptur ut till Lidingö. Jag tvingades luta vagnen i sidled och springa på två hjul- väckte viss uppmärksamhet . . . 

I den pågående löpartävlingen Spring tills du stupar börjar nu löparna sakta falla bort. Lite pyspunka över det hela men fortfarande är de flesta med.

Totalt ställde 65 personer upp i den här udda tävlingen, som går ut på att under februari springa eller gå minst det antal kilometrar som dagens datum anger. Missar man någon dag, ja då har man stupat. Lite oklart hur många som fortfarande är kvar eftersom alla inte fyllt i protokollet men minst hälften hänger kanske med.

Idag den 17 februari var det alltså minst 17 kilometrar som gällde. Ännu så länge inga problem men snart blir det nödvändigt med två träningspass per dag, att bara springa enkelpass sliter onödigt myckett. Som pensionär har  jag tid ned detta, svårare för dom som jobbar.

Taktiken har varit att ta det lugnt i början eftersom jag då hade en annan tävling att tänka på. Men den här veckan har jag gasat på och kommer att landa på över 15 mil. Hittills i februari har jag sprungit cirka 30 mil, nära dubbla minimidistansen. Överskottskilometrar kan dock inte tillgodoräknas. Vid midnatt den 28 februari är det klart vem som vunnit. Det kommer bli flera vinnare eftersom alla som klarat minimidistanserna är vinnare. Ifjol var det en handfull personer.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 mårten - 2017-02-18 14:11:20

Vad är detta för larv - Springa tills man stupar. Själv så springer jag i lagom njutbar fart när jag har tid och lust. Ni verkar aldrig att bli vuxna - eller ???

#2 Björn - 2017-02-18 16:02:54

Vi har barnasinnet kvar.
Allvarligt talat, när man prövat det mesta inom långlöpning är det roligt med något nytt, dessutom något man kanske är hyfsat bra på. Stupa ska jag inte.

#3 Löparvän... - 2017-02-18 19:32:22

Tack Mårten - som sagt var - vad håller dom på med ?