Kommentarer på Alabama!


Alabama, stat nummer 13 och den nast sista!

Har gar det undan. I forrgar Tennessee, igar Mississippi och idag Alabama. Snart ar det bara Georgia kvar och doppet i Atlanten.

Tuffa dagar vantar mig, tre sexmilare pa raken. Ska jag klara  det? Ja, jag tror det. Jag kanner mig fortsatt stark. Markligt- jag har haft manga problem under det har aventyret- men lopningen har hela tiden fungerat. Knappt ens ett skavsar. Sadant haller mig uppe. Jag forundras varje dag over att kropen klarar det har och inte plotsligt brakar ihop. Men annu sa lange inga tecken pa det. . .

Men visst ar det tufft. Baksidan med de langa dagarna ar att fritiden blir begransad. Jag anlander ofta till motellen pa kvallen och da skall alla foreberedelser infor morgondagen goras och sa ska det bloggas. Tyvarr hinner jag aldrig se staderna jag besoker. Men det som jag lagger ner tid pa ar att snacka med folk. Idag tillexempel med jarhnadlarbitradet Curtis i Cherokee.  Vi fortsatte diskussionen over en lunch. Sadant ar guld vart och jag tror att alla moten med vanligt folk kommer att bli behallningen efter det har fantastiska aventyret.

Dagens etapp blev 57 km, fran Iuka till Tuscumbia i Alabama. Valdigt segt hela dagen men sedan plotsligt pang, maskinen gick igang och jag holl 5-minuterstempo de sista tva milen. Hur forklarar man det?

Gardagens fraga var latt; det som skulle handa mig idag var att jag korsade gransen till Alabama.

Keepon running!

 




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Tomas A - 2010-07-02 08:45:51

Gör som Ray Charles: Keep Georgia on your mind!

#2 Larry - 2010-07-03 04:20:18

Hoppas att förklaringen till att det sa "pang" är att du börjar vänja dig vid temperatur/fuktighet? Min morbror som var sjöman sa alltid att det tog ca 2 veckor innan man vande sig vid den sk VÄRMEN -innan blodet tunnade ut sig, som man sa. Han sa också att man skulle blanda lime-juice i dricksvattnet för att hjälpa processen. Fan vet.
Men enligt egen erfarenhet, utan att överhuvudtaget springa i värmen, så vet jag att det tar ett bra tag för kroppen att ställa om rejält. Sen mår man bra.

#3 Bjorn - 2010-07-03 04:51:29

Larry: Ja, jag tror att man kan till viss del kan vanja sig vid varmen och luftfuktigheten. Nar jag sprang en mara i Green Bay for cirka 10 ar sedan knockades jag av varmen/fukten eftersom jag var helt oforberedd. Jag gjorde ocksa misstaget att dricka overdrivet mycket under loppet. Jag trodde att jag latt skulle vinna min aldersklass men sa blev det inte.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg