Kommentarer på Dag 85: Problem med tvätten


Jag klarar tre dagar utan att behöva tvätta mina kläder. Fyra dagar är problematiskt. Fem dagar är kris.

Jag är nu inne på femte dagen. Normalt brukar motellen ha en "guest laundry" men mina senaste två har saknat trots att de varit fina hotell. Ibland har jag lyckats få motellen att tvätta för mig i sina egna maskiner men  det har man inte velat göra den här gången. Och utanför motellen har inte funnits någon laundromat.

Så vad göra? För första gången tvingas jag nu tvätta mitt under löpningen när jag stannat till för lunc. En nödlösning men den får duga.

Löpare i civila kläder. I en förstad till Pittsfield (Sharpsburg) passade jag på att tvätta mina löparkläder.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Bengt - 2019-05-10 17:00:18

Det är väl bara att tvätta i handfatet på hotellet på kvällen så torkar det till morgonen därpå. Finns portionsförpackningar av tvättmedel att köpa i alla större livsmedelsbutiker.

#2 sverker - 2019-05-10 19:06:07

Nylonskjorta - Y3 och uppblåsbar galge och så fanns det Brasonbyxorna med pressveck som man dropptorkade. Men det var vi kontorister som bar slips som
levde ungkarlsliv som pysslade med sånt.
.
Det fanns väl torktumlare? Fördelen då är att det blir slätt.

#3 Rick Ogg - 2019-05-10 21:53:55

I was great meeting you today and to speak with you about your journey. It was at the Sharpsburg Laundromat. I look forward to keep up with your journey.

#4 Elisabeth - 2019-05-11 01:42:11

Bra att det löste sig med tvätten. Tack för alla trevliga bilder och reportage. I mitt tycke är det en fantastisk prestation att ta sig över hela US för egen maskin, oförtrutet springa dag efter dag, skjutande en vagn framför sig och sist men inte minst att det är 7e gången. Outstanding Björn!

#5 Björn - 2019-05-11 03:35:57

#Bengt: Handtvätt går inte att hålla på med under 100 dagar. Blir inte rent och tar en massa tid och bökigt i största allmänhet. Handtvättade en del under mina första löp men gav upp.
#Sverker:Ja, Y3 och de uppblåsbara galgarna minns jag, närmast värdelösa grejer.
#Rick: Thanks. Also interesting talking with you and learn a little about your town.
#Elisabeth: Tack. Fast lite galet är det här ändå.

#6 Jan Suneson - 2019-05-11 19:04:55

Tvättning var en av mina uppgifter när jag eskorterade Björn. Det var en trevlig uppgift och det gick alltid åt en del visitkort.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg