Kommentarer på Vilken mängdvecka!


Inget kan stoppa en löpare med vagn. Även om allmän väg upphör och stigarna tar slut tar inte färden slut. Efter Vidja i Ågesta fortsatte jag att springa genom skogen på ett spår där en snöskoter åkt. Totalt blev det 38 km den här dagen som slutatde i Väster Haninge.

Den här veckan försökte jag köra slut på mig. Det blev mycket mängd men slut blev jag inte.

På lördag är det fjärde och sista deltävlingen i Bore Cup, 7,5 km i Vallentuna. Det är för kort för mig, helst hade jag velat springa dubbla distansen som de lite yngre får göra. Tyvärr är tävlingen redan avgjord för min del, jag blir trea i sammandraget oavsett hur jag nu placerar mig. Fast skulle jag mot förmodan vinna på lördag, ja då blir det silver.

Alltså ingen viktig tävling alls. Ändå har jag tränat bra, försökt springa så mycket distanslöpning det bara gått. Det har varit åt det lekfulla hållet, hjärnan har inte varit påkopplad utan benen har fått styra, jag har navigerat med min vagn efter solen och haft det riktigt trivsamt. Konstigt, när det handlar om distans kan jag hålla på länge och det käns inte plågsamt men att pina mig med intervaller, backlöpning och andra seriösa träningsmetoder känns inte lika roligt, det blir för mycket minuter, sekunder och allvar.

 

Långskubb på Ekerö. Exakt efter en mils löpning dök den här milstenen upp på Lovön. Här tog jag blåbärssoppapaus för att fortsätta färden hem, totalt 29 km.

Nästa vecka blir en vilovecka men lite kvalitetsträning ska det väl ändå bli. Nu pustar jag ut efter att denna vecka ha sprungit sammanlagt  171 km.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Lennart - 2011-03-06 22:14:55

Hej!
Även om Bore Cup på lördag redan är avgjord för dig så önskar jag dig lycka till! Du kanske vinner och får silver :-).

Grattis till en riktigt bra mängdvecka, imponerande!

MVH

#2 Jonas - 2011-03-06 22:50:40

Den där stigen/traktorvägen genom skogen efter Vidja är lite lömsk. På kartan står den som en väg men i verkligheten är den en stig. Jag har sprungit där med Babyjogger själv (men då med barn i), och det var knöligt och jobbigt på senvåren. Kan tänka mig att det är ännu värre nu med all snö.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg