Kommentarer på Långt lönar sig i längden


Idag gick det två minuter snabbare än för två år sedan på exakt samma bana i Vallentuna.

17-milaveckan gav resultat. Drygt 1 km före mål fanns krafterna någorlunda kvar och jag kunde dra på en liten spurt och avancera i fältet.

Bore Cup är över för den här gången. Ted Gärdestads Himlen är oskyldigt blå spelades när jag idag sprang i mål i cupens fjärde och sista deltävling i Vallentuna, ca 7,5 km. Och visst var himlen blå och allt känds härligt.

Egentligen stod inget på spel, jag skulle bli trea i sammandraget hur det än gick. Så att närmaste konkurrenten, Kjell Björk från Hemlingby låg före mig under större delen av loppet bykymrade inte. Hade jag däremot slagit ettan i min klass, Alex Bonn från Vallentuna, ja då hade jag klättart ett pinnhål och blivit tvåa i samamndraget.

Men att slå Alex hade jag inga förhoppningar om, kanske lite dumt eftersom jag idag bara blev dryga halvminuten efter honom. Roligt var att få bända ner Fjällbjörken och springa om i sista backen. Tvåa i M60 på 30.45 samt trea i sammandraget, det är jag nöjd med. Och visst, nog ger mycket mängd resultat- inga kanontider men styrka och jämnhet.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan - 2011-03-13 15:02:58

Det var väl riktigt bra. Sitter och väntar på Ragnar och Linnea. Tyvärr har det fina vädret försvunnit och allra jävligast lär det bli på onsdag då du kommer. Glöm inte att ta med dig lakan och en regnjacka om du skall ut och löpa.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg