Kommentarer på Superlångt backpass


Bilarna hade svårt att komma upp för backarna efter snöfallet. Här monteras snökedjor på framhjulen, dubbdäck är förbjudna i Frankrike.

Idag sprang jag ett av mina tuffaste och längsta backpass - 31 km. Jag behövde inga snökedjor eller dubbade skor för att ta mig uppför mördarbackarna. Det räckte med pizza, Coke och hemlängtan.

Snö och regn omöjligjorde idag skidåkning. Tur att man har löpningen att falla tillbaka på. Att det skulle bli så här långt var inte planerat men eftersom första halvan gick mest utför hade jag inte vett att vända hemåt. Jag fick äta upp det på hemvägen men hade då en riktigt fet och stor pizza att smälta.

Pass av det här slaget går inte fort men det är ändå löpning, inte gång trots att det är så brant att det knappt går att springa. Hoppas bara att det nu ger resultat. Den 26 mars springer jag "dopad" med röda blodkroppar Solvikingarnas Vårtävlingar 8 km i Skatås, Göteborg.

Mitt i lunchrusningen anlände jag till alpbyn les Carroz. Då hade jag sänkt mig drygt 500 meter på en sträcka av 12 km. De 500 höjdmetrarna fick jag på hemvägen arbeta hårt för att återta.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg