Kommentarer på Kändis i östergötland


-Hej Björn!

Jag är igenkänd av allmänheten när jag drar fram med min vagn. Okända personer har läst bloggen och kommer fram och morsar.

Min färd ner mot Mölle går som på räls. Idag blev det en ny 6-milare från Linköping till Tranås. Egentligen en helt händelselös dag, frånsett de där mötena. I Mantorp kommer första personen fram. Nummer två träffar jag i Mjölby, fast det var inte en helt okänd person, en gammal chef från tidningen som jag inte sett på 21 år. Tredje personen som läst bloggen träffar jag i Boxholm.

Stenlagd väg utanför Mjölby, jobbig för folk med trehjuliga vagnar men samtidigt rena nostalgitrippen- det var säkert 50 år sedan jag sett något liknande.

Jag passerade nedlagda Boxholms Bruk och den gamla stenvalssbron från 1789.

Löpningen går fantastiskt bra, inga skadekänningar. Säker på att nå Målet i Mölle kan jag ändå inte vara och det är lite det som gör en tripp av det här slaget så spännande.

Jag är nu i Tranås där jag tagit in hos min bror Ragnar. Han kom förresten och hämtade mig i Sommen och imorgon bitti blir det transport tillbaka för att sedan springa ner till Eksjö.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Rune Larsson - 2011-07-16 17:09:37

Fortsatt lycka till!

#2 Jonas Wincent - 2011-07-16 22:05:09

Härligt, vilken rolig upplevelse det måste vara. Nu ska jag bara fia avtalspension så jag kan börja med samma! Lycka till med resten.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg