Kommentarer på Ett riktigt pris

Bucklan är i "guld" men det är ett andrapris. Den färgglada gratiströjan är från halvmaran i somras i Nebraska, ett lopp där jag vann i klassen  M60. Foto: Anna Suneson

Den som väntar på något gott . . . Först idag, 80 dagar efter målgång i Stockholm Marathon, fick jag mitt pris.

Den här bucklan kastar jag inte till skillnad från en massa andra "priser". Nej, min andraplacering i årets Stockholm Marathon är jag stolt över. Tiden 3.12.16 står sig fortfarande som årsbästa bland svenskar 60 år eller äldre. I Stockholm var jag som 63-åring före 395 män i klassen män 60-64 år. Det är förresten min andra andraplacering i M60 i Stockholm. Segrade gjorde maltesen Alfred Debono på 3.07.03 och bara fem sekunder efter mig kom Erik Rollborn, Västerviks OK.

Det som förvånar är att det även i år tog sådan hiskelig tid att få priset hemskickat. Synd också att namnet inte graverades in. Men tur var kanske det- på paketet från Sporrong stod det "Björn Svenson".