Kommentarer på Ta mig sjutton- sjutton mil!


Ännu en simhall kan bockas av från listan: Vallentuna.

Lidl, Pizzeria Istanbul, simhall, runstenar och nära till bussar och Roslagsbanan. Vallentuna har allt jag kan önska.

Söndagspasset gick tillsammans med två av klubbens löpare, Torbjörn Andersson och Ulf Bernardsson. Normalt  brukar vi vara några fler på söndagarna, annars tränar jag mest med Vallentuna på måndagar och då är vi ett gäng på uppåt tio stycken plus tränare Ola Nordstrand.

På tämligen isiga vägar sprang vi över Skålhamravägen och Lindö Säteri, drygt en halvmara i vackra omgivningar. Medlöparna verkade starka idag och Torbjörn signalerade då och då att senaste kilometern gick på 5 minuter. Uffe tycktes gilla backarna och dillade något om att "skönt att byta växel" medan jag hjälpligt försökte hänga med.  För tjugo år sedan när man någon enstaka vecka kom upp i 12 mil var jag slut. Nu summerar jag 17 mil men är långtifrån slut.

Passet avslutades med pizza, bastubad och sportdryck från Lidl. Att Vallentuna har en simhall blev en positiv överraskning. De blöta kläderna fick nödtorftigt torkas i hårtorken, i bastun satt jag på joggingmössan och håret tvättades med kvarglömt schampo. Herregud, man är snart ett fall för psykvården.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Staffan - 2011-12-11 19:19:36

Ja denna veckan kom jag långt efter, bara 71 km


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg