Kommentarer på Dag 21: En dag på jobbet


Lunchstopp i Hazelton, Idaho. Spaggeti och köttfärssås var prima löparmat.

Jag blev ombedd att berätta om hur en vanlig dag "på jobbet" kan se ut. Här en kort redogörelse i kronologisk ordning.

07.00 Vaknar. Äter frukost antingen på motellet, på stan eller egen mat på rummet. Lassar in så mycket som möjligt. Ragnars engelska text läggs in på bloggen.

09.00 Ger mig av. Är dagen oviss eller ovanligt lång blir det tidigare start.

11.00  Fikastopp om det är möjligt

14.00 Lunch, helst på restaurang, annars i det fria. Idealet är om matstoppet går att lägga in efter halva distansen.

17.00-20.00 Anländer till motellet. Ofta har har jag på nätet bokat rummet kvällen innan. Det första jag gör vid framkomsten är att äta en rejäl middag.

20.00-01.30  "Fritid". Tvätt av kläder, bad, planering inför morgondagen, koll av utrustning, bloggande, tidningsläsning på nätet och ibland tv-tittande (hinner ofta inte se på tv) samt laddning av en massa elektriska prylar.

__

Dagens löpning från Jerome till Burley blev 63 km. Fortfarande motvind men nu inte så stark. Dagen blev relativt händelselös vilket egentligen bara är bra. För att få lunch tvingades jag göra en omväg på kanske en halvmil till Hazelton men det var det värt. Värmen håller i sig, svettades mycket men vågade inte ta på mig kortbyxor eller kortärmad tröja.

Här några bilder från dagens löpning.

 

Visdomsord på café,Hazelton.             Här river man inte husen, billigast så.

Infrastruktur i förfall.                             Gräset bränns i dikesrenarna.

Imorgon är det troligen tyst på bloggen eftersom jag går in i cyberskugga. Dagen kan bli mycket besvärlig, har inte fått logi. På ren chansning styr jag kärran mot Malta, ett samhälle med knappt 200 invånare. Vågar någon ta emot luffaren i sitt hem eller ska han frysa i ödemarken?

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Anette - 2012-04-10 11:08:39

Vi håller tummarna för att du hittar en god bostad även i cyberskuggan. Huset (som du indikerar borde rivas) ser fint ut. Det ter sig synd att riva´t.

Lev väl.
A..

#2 Helene - 2012-04-10 15:27:01

Hinner du att få kläderna torra på så få timmar efter att ha tvättat?Hoppas att det löser sig på ett bra sätt med nattvilan.Ha det bäst

#3 Björn - 2012-04-10 15:42:10

Helene: Det är på håret kläderna hinner torka. Rullar in dem i handdukar så jag får dem så torra som möjligt innan jag hänger upp dem. På förra coast to coast gick det knappt att torka p g a de höga luftfuktigheten i sydstaterna.

Anette; Javisst har huset varit vackert en gång. Mycket fint får förfalla när det är billigre att bygga nytt. Finns inte samma krav på rivning som i Sverige.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg