Kommentarer på Dag 26: är fjällvägen öppen imorgon?


Aprikosträden blommar. I augusti är det skördetid.

En kort liverapport klockan 14.30 från Mc Donalds i North Ogden, Utah. Jag springer just nu i ett av de mest vackra områden jag någonsin sett- snöklädda berg och aprikoslundar i dalarna. Men idyllen skrämmer . . .

Ska vägen från Huntsville till Woodruff vara öppen eller inte? Det är dagens orosmoment. Risk är nämligen att vägen kan vara stängd på grund av snö. Då blir jag fast i Huntsville några dagar eller annars får jag försöka ordna fram en helikopter . . .  Beskeden från några joggare här på McDonalds var något oroande.

På tal om McDonalds. Jag undrar om det finns något företag i världen som har en så effektiv produktionsapparat. Det är helt oroligt hur snabbt det går från beställning till att maten är på brickan. Och nu har man effektiviserat ytterligare. Här i North Ogden såg jag för första gången personal med en surfplatta ta upp beställningarna, de  gjordes alltså inte i kassan utan där betalade man bara. Har detta system införts i Sverige?

Min beställning av en Big Mac meny Large knappas in på surfplattan.

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2012-04-15 02:34:35

Just nu finns inga uppgifter att Road 39 (Monte Christo) skulle vara stängd. Tyvärr finns ingen web kamera. Woodruff ligger på nästa 2000 m och det kommer att snöa i natt. April snö brukar försvinna på dagen. Jag antar att det är här som Joan (Steve) Nelson kommer in i bilden. Över 7 mil i högalpin terräng blir nog för mycket även för dig. I Woodruff finns bara en mack och naturligtvis en post. Springer du sedan söderut till alla motellen i Evanston WY?

#2 Björn - 2012-04-15 06:25:03

Jan: Du får svar på alla frågorna i nästa blogginlägg. Allt verkar lösa sig på bästa sätt.

#3 Helene - 2012-04-15 07:11:50

Bra jobbat


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg