Kommentarer på Dag 54: Vad får man för 29 dollar?


Mustang Motel i Syracuse, Nebraska, kostar bara 29 dollar natten. Och då ingår färgtv och telefon, upplyser skylten.

Nog är det fantastiskt, det går fortfarande att få ett motellrum i Amerika för 29 dollar. I Syracuse, där jag nu befinner mig, finns Mustang Motel. Tror ni jag hoppade på den vildhästen eller blev det flotta Syracuse Inn & Suites?

Rune Larsson, ultralöparen ni vet, skulle gå i spinn om han var här. Ju enklare desto bättre, är hans motto. Och jag kan hålla med, i alla fall när det gäller mycket kring löpning. Frestelsen blev därför enorm när jag idag såg skylten om färgtv utanför Mustang Motel. 29 dollar natten, vilket kap! Jag skulle spara minst 40 dollar om jag tog in här. Och gratis internet skullle jag också få men ingen frukost, lovade motellkvinnan.

Syracuse Inn & Suites frestade med pool, konferensrum, gratis internet, gym och lagad frukost. Men så var det där med priset. 72 dollar är inget att bråka om men ändå lite högt i en så här liten stad med 2 000 invånare. Så vad tror ni jag gjorde för val?

Flott värre. Här har jag legat förr och då hette motellet Sleep Inn. Skulle jag kanske ta in här igen?

Just nu har jag väldigt bra flyt i löpningen. Orden "Man, you are a machine", klingar fortfarande angenämt i öronen. Jag skulle kunna springa minst en mil till om dagen men cirka fem får räcka eftersom det känns komfortabelt. Idag blev det 53 km på en rätt trist motortrafikled, från Lincoln till Syracuse. De nya skorna var underbart sköna.

Min nya gps på vagnen är också toppen. Jag kunde idag inte slita blicken från vägmätarens stora, tydliga siffror. Det som eggade mig var att mätaren också visade medelhastigheten och jag försökte hela tiden höja noteringen men med alla kortstopp blir inte farten högre än 8-9 kilometer i timman.

Ögongodis för mig.                              Restaurang i Palmyra.

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Kalle B - 2012-05-13 08:13:15

Du valde Syracuse Inn & Suites eftersom du vill starta dagen med en rejäl frukost.

#2 lelle - 2012-05-13 11:46:02

(ta bort "osynliga" skyddsplasten på Ögongodiset så bli den ännu snyggare och tydligare).

#3 Mikael - 2012-05-13 12:12:40

Tänkte bara upplysa om att ditt inlägg 2012-05-11 säger "Dag 52" och att inlägget 2012-05-12 säger "Dag 54". Vad hände med dag 53? Har fått känslan av att du gillar när saker är rätt, särskilt när det gäller siffror. :)

Jag tänkte först att du gjorde ett val a la Larsson men insåg sen att den lagade frukostens frestelse torde ha gjort att du valde det dyrare alternativet.

#4 Arnold - 2012-05-13 14:01:15

Ja du Björn vilken "perpetum mobile" evighetsmaskin - du verkar vara - springer sådär 50-60 km/dag som ingenting -.2-3 ggr Varvet (som gick igår med ny rekordtid 1 timme 28", hoppas allt går som det skall - föresten har du aldrig musik i öronen för att få bukt på tristessen ? - visserligen farligt åt ena sidan med tanke på trafiken.

#5 Björn - 2012-05-13 15:21:43

Kalle B: Rätt, det blev finmotellet, Mustangen var fullbokad. Hade nog ändå tagit detta motell, god sömn och frukost är viktigt.
Lelle_ Tack, plasten borta nu.
Mikael: Tack för att du såg felet, rättat nu.
Arnold: Tack. Kul att vi också fått en ny stjärna i klubben.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg