Kommentarer på Dag 55: Jag är i Iowa!


 

Glädjehoppet 2012                              Gläddjehoppet 2007

Idag korsade jag gränsen till Iowa. Äntligen borde jag kanse säga men Iowa är dessvärre ingen bra delstat att springa i.

Att hoppa vid samma skylt som för fem är sedan är väldigt speciellt. Det är dock med blandade känslor jag nu inleder åtta dagars löpning i Iowa. Tyvärr är vägarna här hårt trafikerade och vägrenen består av grus. Dessutom böljar landskapet, alltså ständiga backar. För fem år sedan blev jag ofta stoppad av polisen för att jag var i vägen, jag ville inte gå ut i gruset vid möten men nu får jag vara lite mer försiktig.

Jan och jag har diskuterat att lägga om rutten och i stället för hwy 2 springa på den nordligare 34:an. Men inte heller den är bra varför jag ikväll bestämt att det blir 2:an, alltså samma väg genom hela Iowa som förra gången. Men att känna igen sig är bara positivt. Kanske slinker jag även nu in på Nancys salong och klipper mig!

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Per S - 2012-05-14 13:10:30

Björn - en fråga av praktisk natur. Hur sköter du toalettbestyr på dina dagliga löpningar?

Exemepelvis om du behöver göra "nr 2" och löper på en av dessa hårt trafikerade highways?

Kämpa på Björn!

#2 Björn - 2012-05-14 15:59:22

Här är man med rätta prydare än hemma så det gäller att vara försiktig. Man står t ex inte och pinkar vid vägkanten. Det gäller att gå vid sidan av vägen, diken, vägtrummor och liknande är bra platser. Men det är inga som helst problem. Kul fråga förresten!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg