Kommentarer på Dag 89: Utan internet


Kort rapport från McConnellsburg. Motellet här var fullbelagt men jag har ett rum på gång väster om stan. Jag har redan passeraat den plaatsen så jag får fixa en Steve. Sitter på McDonalds och jag kommer troligen inte att få någon mer internetkontakt idag.

Detta var turens kortaste etasapp, bara 28 km.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Viktor - 2012-06-17 01:11:48

Kolla din mejl Björn! I Gettysburg måste du stanna till på Mr G's! en glassaffär jag har anknytning till och som oxå är historisk!

#2 Jan Suneson - 2012-06-17 01:36:54

Otroligt att det var fullt på "loppmotellet" Johnnie's Motel. Det måste vara något på gång i hålan. Hoppas att de löser sig med rummet och Steven. 10 km öster finns ett motell Fort Loudon Inn Motel & Apartments. Konstigt att Johnny inte tipsade dig.Nästa gång måste vi kanske ha reservplaner på orter med bara ett motell.

#3 BjörnS - 2012-06-17 15:06:30

Viktor: Tack för tipset, ska försäka besöka glassbutiken och lägger nu in den i min gps.

Jan: Det var en massa cyklister inbokade, någon miltär hedersbetygelse. Jag borde ha förbokat, reservplan också en god idé. Kanske tipsade mannen men jag lyssnade dåligt Jag var helt häpen hur han såg ut¨, riktigt ruggig. MOtellet verkadeisamma klass och nu löste det sig bra men ett Inn uppe i backen där jag också fick mat.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg