Kommentarer på Dag 93: Det ska bli 41 grader!


Jag har fått en medlöpare- Mike Justice från Westminster, MO. Det var fruktansvärt varmt och hög luftfuktighet. Min ökenkeps lindrade den värsta hettan.

Ska jag klara att springa 58 km i 41 graders hetta? Morgondagen blir kanske den tuffaste av alla.

Väderrapporten för torsdag anger ett heatindex på 105 F! Det motsvarar 41 grader, alltså hur man upplever temperaturen. Jag är inte säker på att jag klarar detta. Starten måste bli mycket tidig, tyvärr börjar man inte med frukosten förrän klockan 7.

Det var väl inte "liemannen" jag mötte idag? Stacey Stegmerten, Wrightsville, PA slipar sin lie. Jag prövade också lien och hjälpte till att röja lite sly på hans ägor.

Dagens löpning från York till Paradise blev 53 km och krävande på grund av värmen. Jag sprang över den två kilometer långa bron över Susquehanna River.  Paradise var inte paradiset, det fina motellet låg mitt ute på landet och de få restaurangerna var stängda.  Kris alltså med maten men på Sleep Inn förbarmade man sig över mig och jag fick tulla på frukostförrådet.

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2012-06-21 09:33:48

Det kommer säkert att gå bra även om temperaturen och kulligheten är den samma. Det är först i New Jersey det blir slätt. Det kommer att blåsa mer och det blåser åt rätt håll. Som flitig bloggläsare vet jag också att efter en tung dag kommer det alltid en lätt. Glöm liemannen även om bilden var bra.
Kartan på bloggen är dagen karta men det är nog bar jag som upptäcker det så strunta att ändra och försök att lämna "Paradiset" tidigt så kanske det kan bli tid för en siesta under ett träd. Nu är det 5 dagar muck som gäller. Kämpa på!
Skall själv ta en tur till Engeltofta och hoppas att hamburgarna fortfarande finns kvar.
Ps är det inte dags att ta av den gröna västen i värmen.

#2 Helene - 2012-06-21 10:46:25

Jag vet att du fixar det,keep om running

#3 Björn - 2012-06-22 12:37:16

Jan: Cykelvästen är min livförsäkring. Måste synas i trafiken. Västen är inte så varm heller och den verkar avleda svetten bra så at tjag inte blir blöt i skorna.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg