Kommentarer på Dag 88: Inget kunde stoppa mig


Aj, aj! Det här var inte bra. Om jag följde skylten skulle omvägen bli ungefär en mil. Jag chansade och sprang på men över bron kom jag inte.

Broar är nålsögon. Broar kan också vara mycket farliga. Men värst är att råka ut för en avstängd bro vilket jag drabbades av idag.

Idag regnade det hela dagen. Ingen bra start men eftersom det var någorlunda varmt spelade det ingen större roll. Mina nya tajts visade sig dessutom vara rena "mirakelbyxan", jag höll mig torr och varm.

Inget verkade kunna stoppa mig denna dag, varken regnet eller en avstängd bro. Till skillnad från igår var jag stark, fokuserad och handlingskraftig.

Den här vackra bron över Kiskimetas River till staden North Vandergrift, PA, var dessbättre inte avstängd. Här fanns till och med gångbana på båda sidor.

Du som läst den här bloggen kanske minns problemet jag hade i Utah 2012 då en väg var avstängd på grund av snö. Då sprang jag också på trots varningar och löste saken genom att få någon att köra mig över fjället på sin snöskoter. Samma med den avstängda bron, jag struntade i skylten, jag kommer nog över på något sätt, trodde jag. Men där hade jag fel.  Det gick dock att ta sig runt hindret på småvägar och omvägen blev väsentligt kortare än om jag följt skylten.

På tal som skyltar. Den här skylten dök plötsligt upp utanför en gård. Ganska bra råd till en coast to coast-löpare, tycker jag.

Dagens distans: 52 km

Keep on running!




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2014-07-20 11:51:36

Det löste du smart. Jag antar att du gick söder ut på småvägar innan bron. Faktiskt vann du någon kilometer. Jag hade det vägvalet först men var osäker på om det var ?dirt?.

#2 Andre' - 2014-07-20 22:47:09

Friskt vågat mycket vunnet ;) Lycka till nu när Du är nära upploppet ;0).


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg