Kommentarer på Tag 10: Team Suneson igång


Skål för team Suneson! Imorgon börjar brorsan Jan som min följebilschaufför.

Vad gör man när det är 10-15 mil till nästa motell? Jo, då är det följebil som gäller.

Det tog mig tio dagar att springa de drygt 50 milen från San Francisco till Fernley, en liten stad i Nevadas halvöken. Jan behövde bara 5-6 timmar för samma sträcka- fast då i bil. Bland det första han säger när vi träffas:

-Jobbig körning, mycket backar.

Som om jag inte visste det. Jag har slitit som ett djur de senaste dagarna med en massa bergslöpning, upp och ner hela tiden. Men nu verkar det värsta över för ett tag, Nevada är relativt platt men bergen kommer tillbaka i Utah och Wyoming. Tur då att det i alla fall är motorvägslöpning i stort sett hela vägen fram till Nebraska. Att springa på Interste är något lättare än på vanliga highways, backarna är visseligen längre men inte fullt lika branta.

Det hade varit omöjligt för mig att klara de här ödsliga sträckorna utan följebil, i alla fall om jag propsat på att bo på motell. Nu kommer Jan ut med lunch och efter löpdages slut hämtar han upp mig  och kör mig till ett motll. Dan därpå kör han ut mig til platsen jag slutade löpningen. Sådär ska vi hålla på i cirka två veckor och vi kommer ha några orter som våra baser.

Löpningen går fortsatt mycket bra. Nästan skönt att vara tillbaka på motorvägarna igen. Till skillnad från andra coast to coast löpare är jag i stort sett ensam om att springa på interstate. De flesta verkar dessutom tro att man inte får springa här. Men det får man, i alla fall i Nevada, Utah och Wyoming.

Dagens distans: 59 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas-Peter Suneson - 2016-04-29 09:56:48

Härligt!
Gerd & Svante ler i sin himmel, när de ser bröderna tillsammans.
Jag är säker på att Ragnar är med Er båda i varje moment.
Keep on running!

#2 Ragnar Suneson - 2016-04-29 10:32:08

Ja visst är han med, Klas-Peter! Han följer noga bloggen varje dag och översätter texten till engelska. Gott att höra att Jan helskinnad kom ut ur trafiken i SF. Nu ska det väl vara lugn körning på de spikraka ökenvägarna.

#3 Klas-Henrik Adergaard - 2016-04-29 21:42:05

Hej!

Jag vill bara nämna att du är en inspiration för mig. Jag är förmodligen 30 år yngre än du och kan ännu bara hoppas att jag någon gång framöver orkar/kan göra den bedrift du verkar göra i stort sett varje år nuförtiden dvs ett coast to coast.

Heja Björn!

Bästa hälsningar,
Klas-Henrik Adergaard

#4 Glen - 2016-05-01 03:32:02

Bjorn! I enjoyed meeting you at the McDonalds in Lovelock Nevada. You are not crazy! Good to see another older person doing something that younger people cannot.

Best of luck!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg