Kommentarer på Dag 24: "Kontinentlöparnas Konung"


'

Snart dags att ta sig an nästa stora bergskedja, Klippiga Bergen. Bilden är tagen några mil väster om Salt Lake City, Utah.

På lördag börjar det "riktiga äventyret". Då säger jag tack och farväl till Jan, min tålmodige följebilschaufför och börjar springa helt ensam över denna enorma kontinent.

Det blir väl en lätt match för Kontinentlöparnas Konung? Vadå Kontinentlöparnas Konung? Jo, det är så Mr Ultra i Sverige, Rune Larsson, kallar mig. Lyssna på denna aktuella podcast där Jojje Borssén intervjuar Rune. Jag får hela sex minuters utrymme i intervjun. Lyssna gärna på hela men inslaget om mig börjar efter cirka 33 minuter. Här länken:

https://soundcloud.com/jojjeborsse/rune-larsson#t=33:51

Sista kvällen lyxade vi till det- tog in på ett mycket fint hotell, Comfort Inn & Suites i Tooele några mil väster om Salt Lake City. Där placerade sig Konungen med chaufför i bubbelpoolen och lite senare avåts en festmåltid på restaurangen intill. Jan åker nu tillbaka San Francisco för att ta direktflyget till Stockholm, Bilresan tar två dagar, en sträcka på cirka 125 mil, som tagit mig 24 dagar att springa.

Vi kände oss båda som kungar i bubbelpoolen.

Resan nu utan Jan kommer att bli väldigt annorlunda, både på gott och ont. Bedömningen att det var helt nödvändigt med följebil i Nevada och större delen av Utah kvarstår. Så här ödsliga områden har jag aldrig sprungit i tidigare. Nu ser jag fram emot att sköta allt själv. Äventyret kan börja!

Dagens distans: 46 km

Keep on running!

 

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Per S - 2016-05-14 14:56:19

Björn - du ser mager ut. Har du redan tappat vikt eller håller du matchvikten?

Kör hårt!

#2 Axel - 2016-05-14 15:47:52

Björn brukar se ut så där. Ã?n så länge ingen fara på taket :)

#3 Richie - 2016-05-14 22:45:17

Läser din blogg dagligen och beundrar dig varje gång på nytt!Du är otrolig! Enastående! Kungarnas Kung! Ã?nskar dig verkligen lycka till hela vägen!

#4 Jan Suneson - 2016-05-15 01:31:52

Jag är nu i Winnemucca och allt har gått bra. Jag gjorde som du, sov 20 minuter på en av mina exitar utanför Elko
Den brunna husbilen står fortfarande kvar utanför Shell .macken,det är mindre snö på topparna och högsta höjden var "Hagelpasset 2100 meter

#5 Björn - 2016-05-15 04:22:13

@Per S och Axel: Håller med om att jag ser mager ut. Har inte koll på om jag nu under USA-löpet tappar vikt, före hade jag dock inte gjort det. Jag äter så mycket jag kan. Dagens middag (T-bone steak, 2 Cola, dubbel portion pommes frittes och en gigantisk bananasplit innehöll enligt menyn drygt 3 000 kalorier. Före måltiden åt jag två avocado.

@Richie: tack
@Jan: Du menar emigrantpasset? Kör försiktigt!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg