Kommentarer på Dag 29: Vackra Wyoming


Storslagen natur, enorma backar- Wyoming hänför mig. Som svensk gläds man också av alla vackra Volvo lastbilar på I80.

Jag är på sen ingång till motellet i Lyman, Wyoming. Klockan är lite efter 20, solen står lågt, joggingvagnen och min krökta rygg kastar långa skuggor på vägbanan och i diket kväker grodorna.

Jag har vikt av från den brusande motorvägen. Så här strax innan skymning brukar vinden upphöra, allt blir stilla och man hör naturens ljud så tydligt. Samtidigt  ökar stresspåslaget- ska jag hinna fram innan det blir mörkt? Jo, jag hinner, jag är stark idag och känner att jag har stenkoll på allt. Trots att jag nu konstant befinner mig på över 2 000 meter verkar kroppen inte lida av detta.

Wagon Wheel Motel, ett "Runemotell", dvs ett motell som nog Rune Larsson skulle gilla. OBS, dom skyltar med att man har färgtv.

Dagens motelltrassel snarare särkte mig. När jag sent om sider anlände till det motell jag först försökt komma i kontskt med, Wagon Whell Motel i Fort Bridger, visade det sig att det faktiskt var öppet. Man hade inte brytt sig om att lyssna på mitt intalade meddelande. I det läget var jag inte intresserad av ett rum utan sprang vidare till nästa motell nio km längre bort,Gateway Inn i Lyman. Det innebär att jag idag får nio km kortare till nästa motell.

Jag har haft internet- och datastrul här.  Dessutom har jag råkat ställa till de så att det svenska tangentbordet inte funkar.

Dagens distans 64 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2016-05-19 09:55:57

Vilka backar! Kommer ni ihåg låd(cykel)bils Tony? Här skulle han nog komma upp i 100 km/timmen.
Björn jublar över att åter ha knäckt en mördarbacke. Har han långt kvar till etappmålet blir dagens fråga?

#2 sverker - 2016-05-19 12:33:45

vackert? är det kalhyggen eller har det alltid sett ut så här? gott om plats om man vill sälja villatomter till kineser tex?

#3 wiki - 2016-05-19 12:41:37

@sverker..har hört talas om "trädgräns"?

#4 Arnold - 2016-05-19 15:13:31

Följer dig sedan du började med din 5e CtoC - min fråga: aldrig förkyld eller har du aldrig småskavanker som vi "dödliga"? Dags för nya skor Björn - du måste ju slita en hel del? Lycka till framöver - kommer att skriva mera senare

#5 Klas-Peter Suneson - 2016-05-19 17:18:48

Bra Björn! Ã?r man inte mer intresserad av kunden, så bör man välja något annat. Lätt för den som åker bil, imponerande beslut av den som sprungit 60 km!

Keep on running!

#6 Björn - 2016-05-20 06:42:05

#Jan: Tony hade kanske klarat dem men dom var jäkligt långa.
#Sverker: Jo, nog tycker jag det varit väldigt vackert i Wyoming med canyons, långa, långa backar etc men just nu är jag inne i en trist del av Wyoming, halvöken.
# Roligt att du är med även på denna resa. Hittills faktiskt inga småskavanker (själv förvånad) och förkyld har jag inte varit sedan barnen slutade på dagis. Skobyte dröjer denna gång, hade med mig tre par någorlunda nya skor. Brukar springa i två par olika skor varje dag, byter efter lunchuppehållet.
# Ja precis så tänkte jag. Ett så nonchalant ställe ska man inte gynna.

#7 sverker - 2016-05-20 19:08:44

men känn dej inte övergiven - amrisarna - speciellt på vischan är ju mkt öppna och hjälpsamma och händer nåt kommer polisen som en blixt....


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg