Kommentarer på Dag 31: Jag är rena turgubben


Micah Parrish på Dusty Trails Café i Point of Rocks erbjöd mig husrum och en Steve. Plötsligt var dagen räddad!

Det finns en lösning på alla problem. Det är vad jag lärt mig efter alla coast to coast. Idag när det var väldigt deppigt dök plötsligt en lösning upp.

Nej, jag behövde inte campa. Tur var väl det för det är ganska kallt nu (11 grader), blåsigt och regnskurar. När jag kom till bensinstationen i  Point of Rocks efter 42  km löstes plötsligt mitt motellproblem. Stationen hade byggts ut sedan jag var här för fyra år sedan, fått en restaurang.

Ägaren, Micahael Parrisch med flickvän Lilian Palmer (journalist på Green River Star newspaper) förbaramde sig över mig, öppnade sitt hem och erbjöd mig en sängplats. Dessutom kommer han i morgon att köra ut mig till den plats där jag avslutade dagens löpning.

Imorgon när jag kommer till Wamsutter har jag heller inget motell. Spännande, men det löser sig säkert.

Dagens distans: 53 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2016-05-22 05:00:16

Glada nyheter för en som har jagat husrum hela kvällen Det ordnar sig nog också på onsdag men boka redan nu in "loppmotelllen" innan Göteborg. Jag har skickat dig två nya videos

#2 Klas-Peter Suneson - 2016-05-22 07:07:19

Godhjärtade människor finns det lite över allt! Det är bara så sällan de får utrymme i media. Tacksam över att Du stöter på dem då och då.
Det oväntade icke planerade ger en extra kick i din löpning
Keep on running.

#3 sverker - 2016-05-22 08:36:32

vad var det jag sa? amrisarnas förfäder var ofta flyktingar och hjälpsamheten lever kvar. hemmen står öppna och de berättar ofta om sej själva. lida ultra igår - vinnaren på 54 hade 3.45 tror jag och kajsa tog 89 på dryga 9 timmar. samma väder här.
sen ska man naturligtvis tala om att man har problem - som du ju nu gjorde......

#4 Jonas - 2016-05-23 00:23:42

Jag tror de flesta amerikaner tänker på Forrest Gump/Tom Hanks när de träffar på dig. Han har i flera omröstningar blivit utsedd till den populäraste filmkaraktären genom alla tider. Du får säkert höra det också?

#5 Björn - 2016-05-23 06:50:28

#Klas-Peter Ja, amerikanen, i alla fall på landsorten, generellt väldigt hjälpsam. Ofta behöver man unte ens be om hjälp, de ser när någon verkligen behöver hjälp.
#Sverker: Tack för dina rapporter från Löparsverige, hänger inte med där just nu.
# Jonas: Jo, det får man ofta höra. För mig är ett "riktigt" Forrest Gump tvärsöver Amerika och sedan tillbaka. Det har ingen gjort. När jag hemma föreslog ett sådant löp föll det inte i god jord . . .

#6 bureborn - 2016-05-23 08:20:47

Så skönt att det löste sig! Håller tummarna för att din goda tur håller i sig.
Alla praktikaliteter som måste lösas, plus datastrul, gör att det där med coast-to-coast känns som en ganska jobbig historia, tycker jag. Om man nu inte kör en Rune Larsson. Men det kräver förstås att man är lagd åt det mer oplanerade hållet. och gillar att campa.

#7 Björn - 2016-05-24 08:53:10

#Bureborn: Jag kan lova dig, det är inte mycket "fritid" man har när man nått motellet efter dagens slut. Massor ska göras och jag hinner sällan titta på tv eller läsa tidningar.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg