Kommentarer på Dag 46: Besöksrekord på bloggen


Löpningen över USA verkar intressera många.  Antalet besökare på bloggen är just nu rekordstort och jag har läsare över hela världen.

Statistiken från mitt webhotell visar att jag hade cirka 1 600 besökare per dag på www.suneson.se den senaste veckan. Siffran har legat stabilt under hela löpet och med enstaka toppar på nära 2 000 besökare per dag. Jämfört med löpet 2014 handlar det om en ökning med över 50 procent.

Det här är är naturligtvis ett stort stöd för mig. Att ha läsarna med sig gör att allt går mycket lättare. Roligt också för min bror Ragnar som varje dag översätter texterna till engelska. Över en tredjedel av besöken på bloggen sker från utlandet, de flesta från USA. Av de  totalt cirka 50 000 besöken den senaste månaden var 13 000 från USA. Jag har läsare över hela världen men Grönland är ännu så länge en vit fläck- noll besökare.

Jag är själv förvånad över det stora intresset. Jag har knappt gjort någon reklam för bloggen. Tidigare när jag arbetade på Svenska Dagbladet var det annorlunda, då gick den parallellt på SvD:s web.  Nu räcker det uppenbarligen med mun mot mun metoden.

Ryttare längs Lincoln hwy 30 sju km väster om Overton, Nebraska.

Sötebrödsdagarna i Göteborg är nu tyvärr över. Jag har haft tre underbara dagar här tillsammans med goda vänner, bott kungligt, fått en massa Stevar och förnyat den tekniska utrustningen. Samtidigt har vädret varit soligt och varmt och löpningen gått väldigt bra. Nu fortsätter jag min resa österut genom Nebraska och om fem dagar korsar jag Missourifloden och springer in i Iowa och gör ännu ett hopp vid en gränspassering.

Dagens fråga: Hur många mer hopp måste jag göra innan jag når Boston?

Bildmontage gjort av Jan..

Dagens distans: 52 km

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Kalle - 2016-06-06 08:58:19

Sju stycken hopp till borde det bli (Iowa, Illinois, Wisconsin, Michigan, Ontario [CAN], New York, Massachusetts).

#2 zero - 2016-06-06 11:09:25

"Hur många mer hopp måste jag göra innan jag når Boston?"

Svar: Du MÃ?STE väl inte göra ett enda, frivilligt va?

#3 Lars L - 2016-06-06 17:34:03

I morgon blir det halvvägs, hoppas du hittar en bra restaurang att fira det på. Härligt att det går så pass smidigt i år - sånär som på elektroniken då.
Keep on running

#4 Klas-Peter Suneson - 2016-06-06 18:25:48

Du uppgav att Du hade hjälp av cyklisten som följde dig ett stycke väg. Blev det samma känsla med Cowboy-hästen?,

#5 Björn - 2016-06-07 02:10:08

Ja, det blir sju hopp till , om jag räknat rätt.
#Zero: Ja det var ju tokigt skrivet av mig. Att hoppa vid skyltarna har blivit en kul grej. Men nu har jag gjort det så många gånger så det är kanske något "tvångsmässigt"?
#Lars: Hm, det blev Mc Donalds. . .
#Klas-Peter: Nej, hästen red i andra riktningen. Och med hästar ska man vara försiktig, stanna när man möter dem. Jag lär senare möta många hästdragna kärror (Amish)

#6 Greger - 2016-06-07 04:39:32

Din bror Ragnars jobb skulle underlättas om du/ni använde följande tjänst.

https://translate.google.com/translate?hl=&sl=auto&tl=en&u=www.suneson.se

#7 Ragnar Suneson - 2016-06-07 11:39:58

Svar till Greger:
Tack för tipset. Visst kan man använda översättningstjänster men även om de har utvecklats snabbt de senaste åren så är en tänkande människa överlägsen.
Här är några skäl till att vi bestämt att ha manuell översättning:
* Jag måste ingående läsa igenom Björns texter och hittar ibland småfel. Jag blir hans korrekturläsare. * Jag tycker det är roligt att översätta. Precis som att lösa korsord eller Sudoku. * Att kolla att Google inte hittar på tokigheter är däremot fruktansvärt tråkigt.

#8 Cousin Linda - 2016-06-07 19:20:08

I'm glad you continue to have good stamina, kind and helpful people, and open roads. That is the most a coast-to-coast runner can wish for. I am going to guess that you will make six more jumps....seven if you jump in Arlanda...ð??? Happy Trails to you...until we meet again.

#9 Johan Renström - 2016-06-07 21:22:24

Det är inte många svenskar som springer genom en kontinent. Din blogg är lite unik på så sätt. Jag brukar titta in lite då och då tycker alltid att det är lika trevligt att läsa om dina betraktelser:)


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg