Kommentarer på Dag 68: Första campingen


Troligvis blir det camping för mig  idag, lördag. Hotellen är fullbokade och de som möjligtvis finns har galna priser. En musikfestival pågår i området och the sky is the limit för rumspriserna.

Planen nu sen eftermiddag är att springa till Eagle, WI Just nu befinner jag mig i Whitewater. Tyst på bloggen alltså ett tag.

På måndag händer grejer- då tar jg snabbfärjan över Lake Michigan. Resan ingen billig historia; 95 dollar och det är ändå pensionärspriset. Här rullar inte bara kärran, även pengarna.

Dagens distans: 54 km (osäker uppgift)

Keep on running!
 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas-Peter Suneson - 2016-06-26 09:08:53

Du får bita ihop! Anpassa dig till omständigheterna. På SwedenRock festivalen i Sölvesborg, hör det till att övernatta i tält, även om det då inte handlar så mycket om att sova och återhämta sig, tvärt om. Sover gör festivaldeltagarna när det hela är över. För dig är det något helt annat. Den där färjan över Lake Michigan, kanske kan bli en återhämtning. Hoppas på stilla vatten. Keep on running

#2 Anders i Omaha - 2016-06-26 19:46:13

Björn, tänk på att det är Canada Day på fredag och 4:e juli på måndag. Kan vara värt att kanske börja kolla efter motell redan nu för helgen. Går ju oftast att boka av innan kl. 18 samma dag, i alla fall på de större kedjorna.

#3 Björn - 2016-06-26 20:03:09

#Anders: Ett mycket bra tips. Jag har nu bokat 4 juli, ett Bed&Breakfast i Petrolia, Kanada. Där blev man så förtjust att få hysa en svensk luffare att jag fick rummet till halva priset. . .

#4 K2 - 2016-06-26 20:40:16

Hej Björn,
En av mina vänner tipsade mig om din blogg och kommer väl att vara fast. :) Anledningen att hon tipsade mig, var att du diagnostiserats med artros. Har själv fått rätt nyligen samma diagnos och är en inbiten löpare. Försökte hitta i din blogg, hur du rehab-tränade eftersom jag vill själv så gärna komma tillbaka. Saknar löpningen något fruktansvärt. Var kan jag hitta mer om din väg tillbaka till löpningen? Mvh K2


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg