Kommentarer på Dag 71: Ny video och massor av bilder


'

I denna intervju berättar "Jack in the Box" om när han för första och enda gången röstade (Ronald Reagan), om sitt hemliga vapen och om sin gudstro. Se Jans andra video här.

Jan kunde ta jobb som journalist. Han har dokumenterat en udda figur på de amerikanska landsvägarna, "Jack in the Box" eller Tony Adams som han egentligen heter och jämfört honom med sin egen minst lika udda lillebror.

Tony har det nog ganska slitsamt på vägarna. Så kan det också vara för mig ibland men just nu är det bra flyt i platta Michigan. Plötsligt fick vi svensk sommar här, temperaturen sjönk från 30-35 grader till 20. Perfekt för en löpare- dagens på pappret långa distans kändes nästan "kort".

När temperaturen nära halverats har min egen vattenförbrukning också halverats.

Tidningen Muskegon Chronicle tog en massa bilder på mug när jag landsteg i Michigan. Bilderna kan du se här

Illamåendet är borta och aptiten har kommit tillbaka.

Dagens distans: 57 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas-Peter Suneson - 2016-06-29 09:16:40

Vattentornet ler, temperaturen rätt och din status är åter perfekt. Dessutom längtan till familj och lingon, gör att 57 km känns "kort". Men, - dina 129 mil kvar, - är trotts detta en ansenlig sträcka att springa.
Keep on running!

#2 sverker - 2016-06-29 12:42:17

nu börjar det bli mysigt - grönt och ombonat - svenskbygder. du svänger väl neråt nu
och undviker de tuffa industristäderna Detroit och Cleveland? igår tränade jag med gamla löparrävar och de följer din blogg......BL kör en mara i Libyen - där är nog varmare? fantastiskt att din artos är borta - nåt att lära av för alla gnällspikar...

#3 Jan Suneson - 2016-06-29 16:40:25

Som tidigare geografilärare måste jag rätta dig (Sverker). Björn kommer de närmaste dagarna springa nästan öster just för att undvika Detroit och Cleveland. Han har siktet på Niagarafallen (en av tourens höjdpunkter) som han når lördagen den 9 juli. Han går alltså norr om Lake Eire

#4 Behnam Kamrani - 2016-06-29 18:35:38

Hej Böjrn! och välkommen till Michigan!

Mitt namn är Behnam, och jag tror vi har joggat tillsammans i sthlm i samband med evanemangen "årets sista jogg" (eller vad det hete) kanske 2008. Jag precis läste om din nya äventyr här:
http://www.mlive.com/news/muskegon/index.ssf/2016/06/swedish_man_passes_through_mic.html

Jag bor i Ann Arbor förtillfälle... kommer du att pasera här? Jag troligen kommer att vara borta för denna långa helgen tyvärr (4th of July), men jag undrar om jag kan göra något åt dig. Du är värmt välkommen övernatta i mitt rum om du vill - eller jag kan visa dig runt lite.... Tveka inte att nå mig per mobil eller email, eftersom jag kunde inte hitta dinna kontakter jag lämnar en kommentar här.

734.680.3487 - bkamrani@gmail.com

#5 sverker - 2016-06-29 20:17:04

re: Jan: oj! jogge var mitt favvoämne (a) och jag har t.o.m. vikkat i ämnet - men tydligen är jorden rund. (när var senaste gången nån åkte i en tunna utför Niagara?)

#6 Jan Suneson - 2016-06-30 00:44:03

Behnam Kamrani
Det närmaste du kommer Björn är Best Western Of Hartland där han övernattar den första juli cirka 40 km norr om Ann Arbor. Jag tror att Björn skulle uppskatta att äta en middag med dig. Björns mail är bjorn.suneson@bredband.net

#7 Björn - 2016-06-30 18:22:49

#Behnam: Ja, det vore roligt om vi kunde ta en löptur tillsammans. Hör av dig på bloggen här eller mejla mig (mejladress under "info om Björn . . ")
#Sverker: Nej, gnällspikar är inte mina olycksbröder med artros. Artros kan vara ett helvete, kan varavvärk även vid vila. Och för en löpare är det kanske allra värst. Vet inte om jag haft tur skm kunnat träna bort besvären.

#8 sverker - 2016-06-30 21:13:14

jamen om de tränat som du kanske de blivit av med artrosen? tur att dom har dej som försvarare....( men det finns inget värre än värk det håller jag med om.)


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg