Kommentarer på Dag 72: Löparsällskap


För första gången under touren har jag fått sällskap under löpningen. Från vänster Naomi Nelson, Tricia Nelson och Linsae Nelson. Vi sprang ihop några kilometrar och fick en trevlig pratstund.

I Grand Rapids hör jag hejarrop från en bil. Det verkar som om jag har beundrare i stan. Det här var dagen då "alla" ville komma i kontakt med mig.

Tv- och radiokanaler i Grand Rapids, Michigans näst största stad, hade fått reda på att en svensk viking var i stan och ville intervjua mig. Tyvärr så blev det inga intervjuer, vi lyckades inte få kontakt med varandra annat än via mejl. Även en radiokanal i Sverige hörde av sig. Märkligt att allt plötsligt händer samma dag.

Löparfamiljen Nelson med mamma Tricia och barnen Linsae och Naomi lyckades däremot få stopp på mig.  Tricia har sprungit ett par maror och gjort tider strax över 3.30 och Naomi, 10 år, hade för första gången sprungit ett 10 km lopp. De hade med andra ord inga problem att hänga med en pensionär med rollator . . . Vi fick en trevlig pratstund och jag blev guidad till en kinarestaurang.

Rune Larsson tackade under sitt USA-löp nej till intervjuer. Det gör inte jag men jag ligger ändå lågt, har ännu inte tagit kontakt med några tidningar eller etermedier. Det kan bli lite väl mycket av den varan och kan sinka löpet. Jag springer ju dessutom inte för något välgörande ändamål och är inte piskad att dra in pengar.

Idag passade jag äntligen på att byta däck på kärran. Jag har släpat med ett reservdäck hela tiden men eftersom jag inte fått några punkteringar på länge har bytet inte blivit av. Däcken är inte särskilt slitna varför bytet egentligen var onödigt. Men det känns bra när utrustningen är i gott skick. Det kan jag däremot inte säga om Jans ipod jag fått låna. Den la av idag och kanske har tusentals countrylåtar gått förlorade. Teknik är nog bra men den ger mig också en del bekymmer.

Thornapple River, Grand Rapids.

Dagens distans: 59 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas-Peter Suneson - 2016-06-30 08:00:12

Härlig bild på ditt löpar sällskap. Förstår att sådant sällskap är välkommet.
"En pensionär med rollator...... " som avverkar 59 km /dag borde vara ett självklart objekt för varje sann reporter, men de är få som orkar hålla ditt tempo där ute på vägen. Keep on running!

#2 Tomas - 2016-06-30 10:10:55

Alltid kul med uppmärksamhet från omgivningen men ett Coast to coast förutsätter nog att man vet var fokus först och främst ska ligga för att vara än mer säker på härlig målgång.

#3 Gustaf - 2016-06-30 12:16:03

Hej Björn - kul med Grand Rapids - läste ett år på high school, närmare bestämt Byron Center High School 95-96'. Grand Rapids är väl annars känt för nedlagt möbelindustri samt fostrat Gerald Ford.

Keep on running!

#4 sverker - 2016-06-30 13:18:10

bra att lägga rutten längs med små hålor - det är det äkta USA tycker jag, sunkiga motell, tänker på filmen Psycho - massor med självägande bönder - vägen upp till Niagarafallen verkar mysig?

#5 Michael Weston - 2016-06-30 18:24:26

Roseville, CA
Been reading your blog since the start. Absolutely phenomenal!

The MUSKEGON CHRONICLE posted your interview!
Thought I would share with you so you could share with others.
Safe travels to your destination(s). God speed.

http://www.mlive.com/news/muskegon/index.ssf/2016/06/swedish_man_passes_through_mic.html

#6 Klas-Peter Suneson - 2016-06-30 22:01:16

För kännedom;
Jag har tagit mig friheten att lägga ut din intervju i Muskegon Chonicle på facebook
Då får åtminstone mina kontakter, ta del av ditt äventyr.
Vänligen
Klas-Peter


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg