Kommentarer på Dag 85: En behaglig dag längs Eriekanalen


Eriekanalen vid Holley, NY.

Ungdomar i Brockport, NY, som spelar det nya innespelet Pokémon Go som lanserades i USA denna vecka. Gatorna var fulla med folk som intensivt tittade ner i sina mobiler och letade varelser ute på stan. "Bra, nu har jag som aldrig rör på mig gått ett par miles", tyckte en av ungomarna.

Familjen Baker med Nancy, Mark och Richard hade satt upp en vattentank med is utanför sin villa utmed kanalen vid Spannerport, NY. Där stannade jag naturligtvis till för en pratstund och lite vatten.

Dagens distans 49 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas-Peter Suneson - 2016-07-13 12:57:00

Ã?ven här hemma dominerar nyheterna av Nintendos aktie som rusar, i och med Pokémon Go. Samt följderna i USA, av den nya flugan. Vänligt med ett "vatten hål" utefter kanalen. Tyda på att det finns fler som springer förbi. Den äldre mannen blev tydligen överrumplad. Står med bleka fötter i gräset. Keep on running, 50 mil kvar! Vi är med dig hela vägen!

#2 sverker - 2016-07-13 14:29:50

du är alltså tillbaka vid kanalen? Port betyder sluss? den här öppenheten - har vi den i Sverige? Som Jan skrev det är billigare frakta båten på lastbil än ta Göta Kanal! här har de dyr bemanning i slussarna - torde gå rejält back? kanske det är avgifterna som skrämt bort båttrafiken rentav?


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg