Kommentarer på Dag 95: Dramatiskt in i det sista


Åskoväder, otäckt sprakande blixtar över mitt huvud, vatten ovanför fotknölarna, utslagen el, inget internet . . .

Fredagen, min näst sista dag, blev minst sagt dramatisk. På skakig lina kanske jag ändå får iväg detta budskap.

Hoppsan, plötsligt får jag bättre uppkoppling från ett nätverk utanför motellet. Bloggandet kan fortsätta . . .

Radiointervjun imorse var ju trevlig. Om du inte hörde den, klicka här

När jag i efterhand lyssnar på intervjun inser jag att jag gjorde (minst) en tabbe. Jag invaggade nog lyssnarna i att nästan vem som helst kan springa över  Amerika, allt hade ju varit toppen, dessutom hade jag ju gjort det fem gånger och till råga på allt är jag 68 år. Nej, det har inte varit så enkelt- tornados, hagelstormar, dataproblem, en krånglande gps och annan teknisk utrustning som brakat ihop hade kunnat stälpa allt. Fast problemen får ändå anses "normala"- de har inträffat i stort sett under alla USA-löpen.

Ändå har det gått. Varför? Ja, jag har haft enorm tur. Och när datorn krånglade fick jag ovärderlig hjälp från webmaster, min son Nils. Dessutom har folk till höger och vänster ställt upp. En fet plånbok har också underlättat.

Storstaden Worchester (180 000 invånare) gav ett slitet och trist intryck med många utslagna människor. Brottsligheten här är skyhög jämfört med andra städer. På McDonalds övervakade en polis matgästerna.

Imorgon målgång och bad i Atlanten.

Dagens distans: 49 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas-Peter Suneson - 2016-07-23 08:11:36

Med dina fem löp genom USA har Du nu en imponerande kunskap om topografin i de flesta delstaterna i USA. Känner väl den sociala statusen, ute på den amerikanska landsbygden. Northborough, MA,USA är åter igen en plats som mycket få av dina blogg läsare hört talats om. Du har under 93 dagar varit en sann "turist ambassadör". Bjudit på dina upplevelser. Spridit "God will" utöver det vanliga. Jag har haft stort utbyte av din berättelse!
STORT TACK!

#2 Per S - 2016-07-23 08:23:29

Björn - hur mycket har du dokumenterat om dina löp? Om du skulle vilja skriva en bok exempelvis.

Tack för denna gång. Ser fram emot nästa, var det nu blir.

#3 sverker - 2016-07-23 08:44:29

amrisarna sitter inlåsta i sina bilar - du tar dig fram fotledes mil efter mil - en ambassadör som sagt....vore intressant veta viktminskning och dina värden nu?
har du stött på några vilda djur? ilskna hundar? (trots allt har du haft tur med vädret?)

#4 sverker - 2016-07-23 08:58:53

500 mil - dag efter dag utan avbrott - fantastiskt - detta är något för Guiness rekordbok? Dessutom har Du inte blivit snedvriden som vissa löpare utan en helt vanlig människa?

#5 Ragnar Suneson - 2016-07-23 10:05:18

Jättetrevlig intervju! Men som du själv säger; man får intrycket att det är en kul grej som vem som helst kan göra. Särskilt som tidningarna i sommar varit fulla av allehanda â?äventyrâ? som folk är ute på, oftast för välgörenhet. Svårt för en läsare att avgöra vad som är stort eller bara sådär. Efter 5 USA-löp borde någon verkligen kontakta Guinness.

#6 Henrik - 2016-07-23 10:06:02

Du är bara bäst!

#7 Anders Hult - 2016-07-23 18:11:54

Härligt att inte bara läsa dina ord utan även höra din sonora stämma. Jag hoppas att vi ses när du återvänt till det gamla landet så vi får höra mer om dina äventyr.
Många lyckönskningar.

#8 Arnold - 2016-07-23 19:44:29

När du läser detta så har du kommit i mål tror jag - mkt välkommen i mål och ditt 5e !!!! c-t-c-lopp - väl värd att omnämnas i Guiness book of records !! framöver. Tänker på din målgång Björn - kommer att bli tomt efter det här --- var roligt att läsa dina äventyr varje dag !

#9 Magnus Vetter - 2016-07-23 23:39:49

Ja nu är det nära! Heja, heja!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg