Kommentarer på Dag 14: Det snöar!


Kort rapport halvvägs in i löpet från Burger King i Bath, NY:

Sex plusgrader är väl inget för en viking. Men springer du i motvind och det regnar och snöar allt emellanåt och distansen dessutom är tre mil, ja då är det en utmaning. Det var därför skönt att komma in i värmen här på Burger King i staden Bath med 12 000 invånare.

När jag lämnade hotellet i morse snöaade det. Fick därför sätta på mig mina varma "boxhandskar", tjock mössa och dra upp luvan på löparjackan men jag frös ändå. Här krävs förstärkning. Eftermiddagens tremilapass som går i bergig terräng får löpas med överdragsbyxor utanpå tajtsen. Kyla i kombination med regn är bland det värsta en coast to coast-löpare kan råka ut för.

Det ska nog gå bra ändå. Just nu tittade solen fram och personalen på Burger King titulerar mig sir. Äpplepajen smakar fantastiskt gott, ska nog ta en till . . .

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Andre? Sinclair - 2018-04-30 00:17:16

Hoppas en xtra varm och skön nattvila du får. Tack för din inspiration och utmärkta blogg!

#2 Klas-Peter Suneson - 2018-04-30 07:27:50

Det låter nästan som hemma, typiskt april väder! Den digitala temperaturmätaren uppger +4,6 Hämtar tidningen ur brevlådan, lätt regn. Klockan 8 sätter jag flaggan för Carl XVI Gustav
I kväll går vi till Valborgsfirande på Hembygdsgården. Hembygdsföreningens ordförande, din kusin Magnus Thorell, hälsar välkommen. Firandet av vårens ankomst, är en uppskattad och traditionsbunden tillställning. Locka 300 till 400 personer. Körsång, musik och tal till våren. I år är det en kvinna som har fått budkaveln. Bath är något större än Bankeryd. Här bor 9000. Vi är en del av Jönköping som nu nått 130 tusen.
Även vi får nog sätta på oss vinterkläder för att hålla värmen.
Trevlig Valborg!
Klas-Peter

#3 Marianne Nordin - 2018-04-30 13:38:47

Bilade i NY förra sommaren och stannade över en natt i Bath, tvärs över Burger King. Delstaten är verkligen vacker och redigt kuperad. Men inte jätteinspirerande när det är kallt o snöar/regnar förstås. Många lyckönskningar från ett nästan lika kylslaget Bohuslän.
/Marianne Nordin


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg