Kommentarer på Dag 31: Har polisen gått en charmkurs?


Skönt att jag inte var indragen i det här. Polisen i Peru (IN) har stoppat en misstänkt bil med en massa utslagna människor och låter en narkotikahund sniffa i alla skrymslen.

"Normalt" blir jag stoppad 1-2 gånger av polisen i varje delstat. Men hittills har det varit ovanligt få polisingripanden.

Vad är det som har hänt? Är det jag som ändrat beteende eller är det polisen eller en kombination av båda? Varken i Ohio eller Indiana har jag kontrollerats. Ofta  handlar det om att någon ringt polisen och påstår att det är en galning som är ute och springer med att barn i värsta hettan, alternativt kidnappat ett barn. Polisen rycker ut direkt och kan snabbt konstatera att så inte är fallet. Ibland handlar det om att jag tar för stor plats på vägen. Nu går jag oftare av vägen vid möten om det är trångt.

Fast böterna jag fick när jag sprang på motorvägsbron tar nog ändå priset i galenskap. Men jag fick ju en bra historia till bloggen.

Wabash River. Sprang större delen av dagen medströms floden varför det var lättlöpt.

Det är varmt och luftfuktigheten är hög. Idag svettades jag så mycket att jag då och då var tvungen att vrida ur t-tröjan.

HÄR kan du läsa vad Paul Staso skrev på sin blogg efter vårt möte.

Dagens distans från Logansport till West Lafayette 68 km.

Imorgon händer något särskilt. Vad tror du det kan vara?

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Mikael - 2018-05-17 08:31:42

Imorgon (idag) når du en tredjedel av sträckan!

#2 P - 2018-05-17 10:44:20

Två på bollen..

Men 33.3%

Och roligt att läsa vad Paul skrev om mötet med dig och hur han nu såg på löpning över USA !!

#3 Per S - 2018-05-17 12:53:27

Dags för delstatshopp igen? In i Ilinois?

Kör hårt Björn!

#4 sverker - 2018-05-17 21:15:46

Intervall på Stadion i kväll med TSM - många löparrävar följer Din löpning med stort intresse. Nu svalt och blåsigt här uppe en antal breddgrader norrut.

#5 Bernt - 2018-05-18 05:28:58

Men i början när jag var med var det tätt mellan kontrollerna. Trevliga och intresserade poliser. Har du frågat om de sprider till kollegorna att du är på väg?

#6 Björn - 2018-05-18 07:52:50

Javisst var det ännu en delstatspassering. Men också att en tredjedel nu är avklarat.
#Sverker: Kul!
#Bernt; Nej, jag har inte frågat. Tror att risken för att bli stoppad är något större om man är flera löpare på vägarna. Upplevs som hotfullare. Ha det så trevligt i Holland!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg