Kommentarer på Dag 42: Här är jag stamgäst och VIP-kund


Aurora, Diane, Mish Fox och ägaren Laura Beemer på Little River Motel i Leon, Iowa. Saknas på bilden gör Lauras man, Monte, som höll i kameran.

Fyra ånger har jag bott på motellet i Leon i Iowa. Sådant ska premieras tyckte motellägaren Laura Beemer och bjöd mig på en gratisnatt.

Ja nog är det konstigt att jag tagit in på samma landsortsmotell vid fyra av mina sex coast to coast. Det har jag visserligen gjort på några ytterligre platser men att jag blir bekant, ja kalla det vänskap, med motellägaren hör till ovanligheterna. Comfort Inn & Suites i Gothenburg är extremen där jag bott oräkneliga gånger.

Att möta gamla beknta är verkligen roligt. Laura minns allt; t ex första gången 2007 då jag rusade förbi motellet utan att stanna och deras valp rusade efter och skällde på mig. Jag var försenad och mitt rum var uthyrt till någon annan. Hotellfamiljen fixade saken genom att flytta ut från sin lägenhet och lät mig bo där. Vi är vänner på Facebook. Om deras hund kände igen mig är lite osäkert men den kom fram och nosade och viftade glatt på svansen.

Värmen är nära att knocka mig. Även idag var det 38 grader men dessbätre var distansen kortare. Rikligt med vätska, extra saltintag, vänliga mäniskor överallt och böner bär mig fram.

Gudstjänsten är över i den stora Trinity Christian Church mit ute på slätten i Decatur, Iowa. Jag får massor av kalla vattenflaskor av församlingen och Matt Remsburg (till höger) ber tilsammans med medlemmarna för att min färd mot Oregon ska bli framgångsrik. I denn kyrka har jag vid ett tidigare tillfälle också fått vatten.

Du minns väl när jag fick böta då jag sprang på en motorvägsbro? Min löparvän Paul Staso i Indiana råkade ut för något liknande och HÄR skriver han om sin och min incident.

Dagens distans: 49 km

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas Peter Suneson - 2018-05-28 17:16:13

Du springer ensam, men Du har alltid människor omkring dig, det absoluta flertalet ger dig positiv energi. Någon några möter dig med skepsis. Det kan också vara en positiv faktor när Du får tillfället att argumentera och berätta. Det är nog ingen som inte blir imponerad av dina dagliga max maror, dag efter dag! Min bror Måns 79 år, skakar på huvudet!!

#2 sverker - 2018-05-28 21:32:35

Det är litet kul det här - tänker på alla dessa dietister - här kör Du på cocacola-hamburgare-glass och det går hur fint som helst! Ser stormvindar från syd i annalkande? Här crosstraining med Friskis&Svettis inne på Karlberg - riktigt tufft.
Vi använde delar av deras hinderbana - MP hittade oss inte i tid - avslut tre intervaller i backe....Keep on running! Konceptet med landning i ett skönt hotellrum varje kväll verkar rätt på nåt sätt....

#3 Peter Karlsson - 2018-06-04 20:13:50

Verkligen kul att följa dig. Jag läser ifatt ungefär var tredje dag. Det jag verkligen uppskattar är att du tar till dig alla fakta kring orterna du passerar. Löpning är upplevelser!
Lycka till med resten Björn! / Peter


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg