Kommentarer på Dag 75: Han ger mig en Steve


Jag fick provsitta Randall Steinfeldts Chevrolet Corvette Stingray. Bilen är av årsmodell 1964 och är i absolut toppskick. Det är dock inte den han ska ha när han ger mig en Steve om några dagar.

Löpning i paradiset. Ja så skulle man väl kunna beskriva dagens 7-milatur mellan Garden City och Logan i Utah. Myckt vackrare än så här kan det inte bli.

Drygt en mil upp och sedan en fem mil lång utförslöpa i en canyon ner till Logan (50 000 invånare). Långt men ändå ganska lättlöpt.

Bear Lake.Jag är uppe på 2 375 meter.

Sedan bar det utför. Brusande Logan River blev min följeslagare.

Plötsligt stannar en gammal amerikansk sportbil till vid vägkanten, ut kliver en man och en kvinna. Mannen filmar mig och när jag kommer närmare känner jag igen honom direkt. Det är Randall Steinfeldt, cyklist, löpare och läkare i Ogden. Jag har träffat honom vid två besök i Utah.och nu har han  läst på blogen att jag var i trakterna. När han få höra vilka transport-och motellproblem som väntar mig vid gränsen till Idaho erbjuder han mig på stående fot en Steve från Snowville nu på tisdag . Begreppet Steve var han sedan tidigare bekant med. En stor sten föll rån mitt bröst.

Långa avstånd till motellen skapar alltid problem. I Randolph utnyttjade jag airbnb eftersom det inte fanns något motell där. Mycket lyckat, trevligt värdpar, samt billigt och bra boende. Dessutom fick jag en mycket viktig Steve.

Mitt värdpar Jodi och Keith i Randolph samt deras lilla "puppy".

Jag fick nyligen en fråga här på blogen om min vilopuls och arbetspuls. Jag har dålig koll men vilopulsen var häromdagen 50 och arbetpulsen 120-130. Tycker nog att det är väl höga värden, vil minnas att jag har en vilopuls på runt 45. Kan det vara den höga höjden som får hjärtat att slå fortare?

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 sverker - 2018-07-01 06:55:36

Pulsen? Jag har dagtid 40-45 i vilopuls. Läser om höghöjdssjuka - symptomen kan börja uppträda kring 2.000 meter ö.h. men syrehalten är inte så mycket mindre som man kan tro och här är ju luften renare. Man har mätt upp minus 93 vid Sydpolen kan Du ju trösta dem med - i PO Engqvists Joggböle minus 54 och där har dom knott också.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg