Kommentarer på Dag 77: Stark som en Björn


59 km idag på stekheta Interstate 84. Urstark, sprang (krypfart) i varenda backe. Detta var det enda "hus" jag såg på hela sträckan Tremonton-Snowville. Har polisen gått en charmkurs? Träffade någr trevliga exemplar som bjöd på iskall läsk och vatten.

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Peter Malmqvist - 2018-07-02 09:21:32

Vilken underbar bild!
Keep up the good work!

#2 sverker - 2018-07-02 11:26:43

Wow!! Nu är det raka spåret till Portland! Och snart potatislandet Idaho. JR Simplot hette han med MacDonalds frystorkade pomm fritt. Vägen går väl längs Snake River?

#3 Klas Peter Suneson - 2018-07-02 12:16:48

Dag 77, De sista fem åren i tjänst, höll jag i informationen till pågående polis patruller i Jönköping, innan de rullade ut. Information om inträffade och förväntade kriminella aktiviteter, vem / vilka som satt gripna, vem som kunde vara aktuella att söka, vem som var efterlyst, vilka bilar som var stulna sista dygnet, vem som kan tänkas passera. Sedan lämnades allmän information. Ibland kunde den innehålla lite kuriosa. Sannolikt är "The bear from Sweden", han med barnvagnen ! ett objekt som inte är helt okänt för polispatrullerna längst Lincoln Highway. Keep on running.

#4 Jan-Olof - 2018-07-02 13:56:00

Jag såg Paul Simon på Globen i lördags. Han inledde med "America", med texten "Ive gone to look for America". Detta är precis vad du gjort, Björn. Du visar på det USA som är långt från Washington och Hollywood. När du beskriver närmast övergivna städer under förfall, så ger det en viss förståelse hur detta folk kunde välja Trumph. Ett stort tack för din blogg. Paul Simon framförde i slutet också "Homeward bound". Snart aktuellt för dig också.

#5 Thorulf Arwidson - 2018-07-02 17:30:53

Björn är helt enkelt fantastisk! När "Stålfarfar", 66 år gammal, cyklade i det första Sverigeloppet från Haparanda till Ystad, 176 mil, blev han inbjuden till kungen. Stålfarfar fick inte vara med officiellt i loppet eftersom han var för gammal. Men han cyklade fortare än alla de 50 vältränade män som fick deltaga i loppet. Och kungen hyllade honom förstås! Jag tycker att nuvarande regent ska bjuda Björn på lunch på slottet när väl Björn har kommit hem till konungariket. Just nu tycks Björn inte ha tid med några luncher med Carl-Gustaf.

#6 sverker - 2018-07-02 22:49:49

men 46% röstade inte. De hade bara dessa två att välja på. Ett komplicerat valsystem. Demokraterna ska föreställa vara mer åt vänster. Är inte folk konservativa innerst inne - man vet vad man har.....tycker amrisar är jäkligt reko?
Gillar såna som Björn.

#7 Björn - 2018-07-03 07:49:46

#Thorulf: Fast var det inte något lurt med stålfarfar? Fuskare? Det jag gör är inte värt ett kungabesök. Under första löpet fick jag dock en inbjudan att besöka svenska ambassaden i Washington men tyvärr gick inte det av praktiska skäl.

Sverker: Ja, Snake River kommer jag att stöta på flera gånger. Ett mygghelvete. Nä, valsystemet är inte bra där stora grupper utestängs och att man måste registrera sig i förväg.

#8 Jan Suneson - 2018-07-03 14:10:42

Jag vet inte hur många Stevar det har blivit men de kan räknas på handens fingrar. Vad är en riktig Kust till Kust löpare? Om kriteriet är inga Stevar så är Björn den riktigaste. Nästan alla andra har följebilar eller husbilar jag till och med bussar som kör upp och tar vind. Den 13 juli möter jag Björn på ett indian museum ute i ödemarken. Då börjar lyxlivet för honom med utkörning av mat och hämtning till de få motellen. I Blend ligger vi i hela 5 dagar med Stevar både framåt och bakåt. Oregon och (Nevada) är stater som är omöjliga att passera utan tält eller följebil

Ja Peter M och andra äldre följare vi minns de första något mer strapatsartade löpen med både glädje och fruktan. Flera dagars Internet skugga var vanligt och det var inte bara Björnar som var hans nattkompisar. Skorpioner, ormar och inte minst myggor fick den då 12 år yngre Björn slåss med. Björn och jag brukar sitta på någon ljugarbänk och gå igenom gamla löp. Konstigt nog minns jag som kartritare ofta mer än Björn som löpare. Är du ny här så kolla gärna i Bloggarkivet.

Mike on Blades har enligt Instagram just kommit in i Colorado dag 36. Han mötte Björn den 28 och rullar inte så fort om han fortfarande är kvar. Jag skall kolla lite mer efter dagens fotboll Go Sweden Go England
PS Du är värd ett kungabesök

#9 sverker - 2018-07-03 14:32:33

Men Stålfarfar cyklade när de andra sov - som mest tre dygn i sträck. I Söderhamn ville polisen att han skulle läkarundersöka sig! Idag cyklar väl 66-åringar Vätternrundan hur lätt som helst. Han cyklade även till Jerusalem - blev 102 år.
Motion är nyttigt.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg