Kommentarer på Dag 85: Först wifi, sedan mat


McDonalds är ett säkert kort- alla restauranger har wifi, dessutom bra sådant, Kedjans Wifi utgör en större lockelse än maten! Bilderna från Nampa, Idaho.

Subway är ett osäkert kort- vissa retauranger har wifi, andr saknar. Just den här saknade.

Igår knorrade jag över att de flesta Rest Areas saknar wifi. Samma kritik kan riktas mot flera av de stora snabbmatskedjorna.

-Do you have wifi? är standardfrågan då jag besöker en restaurang eller café. Finns inte det händer det att jag går till en som garanterat har, t ex McDonalds, Burger King eller Starbucks.

Lite förvånande är det att inte alla de stora kedjona har gratis internet. Rimligen borde de tappa kunder. Subway saknar ofta, samma med Dairy Quen, Arby´s.med flera. Glädjande däremot är att många smårestauranger har. Och skulle dom inte ha ett öppet nätverk finns det ofta ett slutet som jag brukar få koden till.

Om USA är bättre eller sämre än Sverige vet jag inte eftersom jag inte är någon flitig restauranggäst. Hemma brukr jag dessutom använda mitt mobilabonemang. Så jag undrar; hur vanligt är det med fri surf i Sverige.? Har t ex biblioteken det vilket alla har i USA.

---

Idag var det årets varmaste dag, 39 grader (102 F). Det blev många stopp på MDonalds och mycket surfande. Inomhus kändes det ibland så kallt att jag var tvungen att gå ut och värma mig. Punkeringarna duggar tätt; två idag och en igår. Ståltråd från lastbilsdäck var orsaken

Dagens distans från Boise till Nampa: 42 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Ines L - 2018-07-10 09:11:41

och fortfarande har du inte satt på kevlarförstärkta däck(punkteringsfria), envishet eller dumheter?

#2 sverker - 2018-07-10 09:43:32

det verkar finnas wifi på alla kommunala bibliotek här hemma. 39 grader i skuggan - två punkor - en mara. Oj. På kartan tycks Boise och Nampa hänga ihop? Troligen tror folk att du bara har bråttom till affären med en shoppingvagn - inte att du sprungit oavbrutet närmare 500 mil tvärs över USA?!

#3 Björn - 2018-07-10 17:21:20

Det är nog en kombination av båda. Skulle kevlar hjälpa, menar du? Är det speciella däck eller något man lägger i däcken? Lite sent att ändra nu men kanske till ett annat löp.
#Sverker: Ja, Boise och Nampa hänger nästan ihop.

#4 Ines L - 2018-07-10 18:44:45

det är ju din fantastiska envishet som tar dej framåt over there :)

här lite kevlar(vet ej din storlek) du hinner säkert fixa det i usa billigare kanske.

https://www.amazon.com/Bell-Road-Bike-Tire-KEVLAR/dp/B001UG4VCQ

#5 sverker - 2018-07-10 22:44:40

västkusten är bäst - läser nu om flygbläckfiskstim. Vad har ostkusten? Strömming. Sur dessutom.
Får Du sova ordentligt? Inga ryckningar i benen? Magnesium brukar hjälpa. Kanonpass med Friskis&Svettis - vi har inte 39 grader men varmt och skönt - vi sprang Sicklaloppets bana och en massa swimrunners korsade sjön under sin träning..


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg