Kommentarer på Filmen om äventyret klar


Bernt ger sig av efter ett fikastopp längs Ätran. Den här vägen har klasats som Hallands vackraste. Många vackra vyer får du se på vår "äventyrsfilm". som du kan se HÄR.

Filmen om vår sexdagarslöpning mellan Töreboda och Falkenberg är klar. När jag ser bilderna förvånas jag över hur gammal och skruttig jag ser ut.

Nä, det går inte att dölja att jag är 72 år. Bilderna avslöjar obamhärtigt att jag är den klart äldste i gänget; kutryggig, mager och ständigt tittande ner i backen. Ingen spänst alls och hur orkade jag springa cirka 5 mil om dagen under sex dagar? .Fast jag kände mig inte gammal och kraftlös, tvärtom, löpet gick lätt och var helt problemfritt frånsett kylan jag ständigt klagade på.

Njut istället av Mats Dänsel fina film från vårt äventyr. Han filmade oss ständigt och har nu klippt ihop en 14 minuter lång sekvens där vi springer längs Göta kanal, passerar mängder av sjöar, minnesmärken och vackra partier längs  Ätradalsleden. Kolla förresten hans egen löparsida där han har mängder av filmer från tidigare löparäventyr.

Keep on running!




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Film - 2020-10-27 19:03:58

Otroligt, vilken fysik.

#2 Kristoffer - 2020-10-27 21:25:04

Kul att se. Avslutningen bara några hundra meter från vårt ?krypinn? på Skreastrand. Ska kolla upp den sista etappen med banvallen mot Ättran/Falkenberg, det kanske kan bli en dagsetapp för egen del lämgre fram.

#3 Björn - 2020-10-28 12:19:46

Kristoffer: Ätran-Falkenberg en vacker etapp men inte mycket banvallslöpning och banvallen var inte asfalterad. Den absolut finaste etappen tyckte jag var Ulricehamn-Traneno, asfalterad banvall hela vägen, vacker och svagt nerför.

#4 Tomas - 2020-10-28 13:25:24

Ja onekligen vackra partier lite varstans .
Förstår att du inte är förtjust i hokus pokus mat.
Härligare då att unna sig ett restaurangbesök efter utfört löp.
Det blir moroten att se fram emot under dagen .

#5 Jan Suneson - 2020-11-02 02:41:05

Tack Mats för en bra film.
Tyvärr ljuger inte kameran. Du ser verkligen ut som en ?skadeskjuten Björn? men eftersom löpningen ändå tycks fungera väldigt bra så gör det ju inget. Det konstiga är ju att du inte känner något. Du linkar ju faktisk. Kuten kommer ju från farsan.
Då jag tittar på mina filmer från Alperna så kan jag ännu inte upptäcka några försämringar i tekniken under de senaste åren. Vad som händer 2021 vet jag inte. Liksom du har jag skippat den viktiga gymträningen. Kanske kommer jag inte till Alperna i år och faran är ju då att allt är över 2022.
Tror du att det blir ett sista kust till kust 2021? Det skulle vara kul att video dokumentera dig från start till mål och undanröja alla logistikproblem och jobbet med att skriva en blogg varje dag.

#6 Björn - 2020-11-02 10:51:59

#Jan: Ja, jag är inställd på ett nytt USA-löp 2021. Min löpning Stockholm-Göteborg t/r i somras då jag snittade på rekordhöga 59 km/dag (mot 52 under i stort sett alla USA-löpen) och nu senast Falkenberglöpet talar för det.Blir löpet av kommer det att filmas på ett eller annat sätt. Flaine kan du nog genomföra om du får resa in om om det är öppet- du är ju i det närmast totalt isolerad i backarna och bostaden i Flaine.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg