Kommentarer på Dag 10: Djärva Örnsköldsvik


Modernt, djärvt, snyggt- Örnsköldsvik utstrålar självförtroende , växtkraft och framtidstro. Jag tog in på hotellet mitt i bild.

 Örnsköldsvik har genomgått ett förvanlingsnummer utan like. Stan har totalt förändrats och jag kände inte igen mitt gamla Övik.

Jag har nu anlänt till Örnsköldsvik där jag jobbade på VA:s lokalredaktion under en kort period på 70-talet. Om jag inte redan var snurrig efter en tuff löpning i hög värme och en massa backar fram till Sidensjö blev jag nu desto snurrigare- stan gick inte att känna igen. Det gjorde däremot Kramfors som jag precis lämnat. Övik sjuder av liv, Kramfors står stilla, ja tynar bort.

I Övik stannar jag två dagar för att sedan fortsätta upp mot Umeå. Jag springer de fulla distanserna men utnyttjar lokalbuss och lokaltåg för att få ihop logistiken. Imorgon fortsätter jag till Husum och tar X-tåget tillbaka till hotellet. Kan det kanske vara Bottniabanan som fått fart på Övik?

Dagens distans 64 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Maths - 2021-06-29 07:16:33

Hur många liter vatten går det åt en så varm dag med så långa distanser?

#2 Björn - 2021-06-29 12:20:30

Gick åt ca 5 liter, hälften vatten hälften cola/sportdryck. Efter avslutat köp blev det 2 liter till. Tar också extra salt.

#3 Tomas - 2021-06-29 15:25:52

Kul med ett självsäkert Övik .
Häftig och vågad arkitektur som tilltalar vissa och avskys av andra.
Du är klok som förstår innebörden av att kompensera kroppen för vätskeförlusterna och där fyller på rejält med en blandad cocktail som jag tror ger bästa återställningen.
Missar eller slarvar man där blir det konsekvenser både på kort och lång sikt.
I värsta fall stupar man .

#4 Balkonger - 2021-06-29 17:26:21

Ser otäckt ut att gå ut på dom som är på andra hållet.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg