Kommentarer på Dag 56: Kontorsarbete


Nu lyser solen igen- alla administrativa problem är lösta (tror jag) och jag har koll på läget. Solrosor är inte så vanliga i Sverige men en vanlig syn i Amerika där fälten kan vara enorma.

Logistiken kring det här löpet är besvärlig. Att få ihop hotellpusslet, vägval, stevar, luncher etc är knepigt. Därför var det skönt att få ägna en hel kväll åt att räta ut en massa frågetecken.

Jag har t ex köpt ”klippkort” på Nordic Choise (totalt 20 hotellnätter). Hur många har jag egentligen förbrukat? Till min förskräckelse fick jag beskedet här på Quality i Linköping att jag skulle ha en massa hotellnätter kvar. Eftersom de ska utnyttjas senast sista augusti och att Holgerssonlöpet snart är över riskerade jag att flera tusen kronor skulle bränna inne.

Kallsvettig försökte jag reda ut allt och kan nu pusta ut- det var ett felaktigt besked, hotellnätterna går precis jämnt ut. Och där jag tidigare tvingats boka till oskäliga priser, inte 750 kr/natten som det kostar med klippkortet, kan jag nu plötsligt bokas för just 750 kr. Ekvationen gick ihop och jag har ordning igen i mitt excelark!

Dagens distans: 55 km. Imorgon Norrköping.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Norrköping - 2021-08-14 17:38:30

Vilken annorlunda dialekt! Växte upp där.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg