Kommentarer på Dag 3: Matförgiftad?


Jag hade glömt att köpa frukostmat och fick ta vad jag hade över. Misstänker att det var chokladpuddingen til höger och trötthet som knockade mig.

Idag riskerade Vänerlöpet att vara över. Kanske drabbades jag av en akut förgiftning.

När jag vaknade kände jag mig helt frisk. 30 minuter senare då den frugala frukosten intogs blev jag plötsligt dålig. Hade en fruktansvärd smärta i mellangärdet, var yr och mådde illa. Första tanken var hjärtinfarkt och att kalla på ambulans. Men symptomen stämde dåligt.

Efter ett par timmars vila kunde jag på darriga ben resa mig upp och börja springa i mycket långsamt tempo. Det regnade hela tiden, ibland kom hagel och motvinden var stark. Ändå gick det bättre än väntat, tog mig till dagens etappmål, Lyresta. Men det hela var en hemsk upplevelse.

Nu mår jag mycket bättre och har ätit riktig mat. Men vad var det som hände egentligen? Kanske var det en övergiven burk chokladpudding i ett kylskåp som var boven (sista förbrukningsdag hade dock inte passerats). Detta i kombination med trötthet och en energidryck från Lidl verkade bli en farlig mix.

Dagens distans: 41 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 John Jensen - 2024-06-10 07:39:58

Hoppas du kan köra vidare. Men hälsan går alltid före.

#2 Christoffer - 2024-06-10 08:51:16

Man vet ju inte hur den förvarats tidigare. Surt med vädret du har verkligen prickat in regn, hagel och storm.

#3 Löparvän - 2024-06-10 09:06:02

Var rädd om dig Björn. Vi har bara ett liv . Du har säkerligen en familj som är rädda om dig- Hoppas dom ger dig goda råd om fortsättning eller av brytning.

#4 Bernt - 2024-06-10 09:14:28

Springa sig frisk har funkat förut.
Men var rädd om dig.