Kommentarer på I väntan på en buss


Snabbt fram med bussbiljetten. Buss 401 är på ingång för att plocka upp en trött och frusen löpare i Älta för vidare transport till Slussen.

Ibland går det inte alls. Som idag när jag planerade ett långpass på drygt tre mil ner till Handen. Då fanns räddningen i ryggan.

Jag har alltid med mig pengar, SL-remsa och mobiltelefon i ryggsäcken när jag är ute och springer. Det är en ren säkerhetsåtgärd. Idag behövdes bussbiljetten för jag tog helt slut.

Planen var att kuta ner tilll Handen över Slussen, Hellasgården, Älta och Trollbäcken. Det var rackarns kallt när jag stack iväg 07.30 från Birkastan. Jag hade inte mer än kommit till Norra Bantorget förrän jag förstod att det skulle bli problem; benen kändes sega och magen krånglade.

Det blev alltså bussen hem från Älta, löpet avkortat med drygt en mil. Och kanske lika bra det. Visst, jag hade kunnat pina mig hela vägen men i nästa vecka väntar Bore Cup igen.

Denna vecka 135 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Oliver Sture - 2009-02-01 19:26:06

Vilken trygghet att kunna ta bussen hem om benen eller magen sviker. Här i norr får man chansa lite. Tar det stopp riskerar man att bli rävmat :-)

#2 Maria - 2009-02-02 11:28:03

Hej Björn
Bussbiljett är bra att ha med sig. Det har jag alltid.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg