Kommentarer på Tvåa i Bore Cup!


En liten nätt pokal blev det när Bore Cup avslutades i lördags. Bilden tagen utanför Frösåkersskolan där prisutdelningen skedde.

Undrens tid är inte förbi. När fjärde och sista deltävlingen i Bore Cup i dag sprangs i Österåker kom jag tvåa i sammandraget i klass M60.

Först hade jag inte tänkt ställa upp. Det hade gått så dåligt för mig i två deltävlingar och en hade jag ställt in varför jag i praktiken var chanslös att ta en pallplats. För det hade nog krävts en seger idag men min tredjeplats räckte turligt ändå till att knipa silvret i sammandraget.

Vi sprang på närmast helt snöfria vägar. Dagens distans var 7,1 km och det borde jag göra på klart under 30 minuter. Men jag är fortfarande lusig och tiden blev inte bättre än 30.16. Kjell Björk från löparklubben Hemlingby i Gävle vann som vanligt klassen(1.30 före mig) och tvåa idag blev Alf Sjökvist, mannen med det vackra löpsteget.

Helt klart måste jag lägga om träningen för att bli snabbare, mängdträningen och uthålligheten har jag redan. Det är förmodligen en del intervallträning som krävs. Därför nappade jag när Arne Lekström, en duktig löpare i min egen klass, frågade om jag var intresserad av att hänga med några kvällar när hans klubb, Valttentuna FK, tränar. Intervaller kan göra gott även för en maraton- och halvmaratonlöpare som jag men det är en träningsform som jag egentligen inte gillar.

Nästa vecka väntar något udda och kul i löpväg. Rapport om det senare.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Oliver Sture - 2009-03-08 19:41:25

Grattis till silvret!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg