Kommentarer på En återhämtningsvecka


På långpromenad med min dotters hund Aika i Kristeneberg. Vad tror du det är för ras på jycken?

Just nu känner jag mig rätt sliten. Därför passade jag på att lägga in en lätt vecka med en del promenader.

Förra veckan frånsprungen av löparkompisarna i Enskede. Denna vecka en promenadvecka med ynka 5-6 mil löpning. Hur djupt ska jag sjunka?

Jag har svårt  att ta pauser, kutar på ungefär lika mycket året runt. Det är egentligen bara sjukdom och skada som sätter stopp. Men eftetrsom det gått så trögt den senaste tiden drar jag nu ner rejält på träningen.

Eftersom en halvmara väntar om två veckor och en mara om tre gäller det att försöka få upp hastigheten genom att springa en del intervaller, backe och snabbdistans. Inte min likör, dessutom är jag lite sent ute. Men att knappt träna alls är kanske bästa träningen för mig just nu?

Att sitta still dessa vackra dagar går inte. På långfredagen blev det en tvåtimmarspromenad med Aika. Tänk vad mycket mer man ser när man promenerar jämfört med när man springer. Och tänk vad mycket cyklisterna missar för att inte tala om bilisterna.

Keep on running or walking!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Hasse - 2009-04-10 23:41:36

Gissar på en schäfervalp fast jag är dålig på hundar.

#2 Gurra - 2009-04-12 17:30:17

Att en marathonlöpare ska springa en massa snabba intervaller inför ett marathonlopp torde vara detsamma som om en fyrahundrameterslöpare skulle springa ett tremilspass i marafart inför ett fyrahundrameterslopp.

Nädu Sunesson, jag tycker allt att du ska göra som du brukar. Ploga på och förbered dig för maran lite mer maraspecifikt. Kör ett rejält marafartspass. Ge mig hälften av vinsten när du tar hem segern :-)

#3 cecilia - 2009-04-12 21:05:16

kelpie?

#4 Björn - 2009-04-13 12:45:25

Visst är det en Kelpie, Cecilia. Familjen har förresten två stycken, en liten valp också.

#5 Ann - 2009-04-15 22:52:25

Du får vila mycket, ta hand om dig så du inte sliter ut dig :) fortsätter håll din blogg uppdaterad :)


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg