Kommentarer på Joggar längs Rehn


Längs Rehn i Düsseldorf finns fina löpstigar. I bakgrunden Oberkasseler Brücke.

Nej, det blev ingen mara för mig i helgen i Düsseldorf. Jag är fortfarande halvskadad och då är det ingen idé att tävla.

Vad gör man när man anmält sig till en tävling, köpt biljett och bokat hotell men kan inte ställa upp på grund av skada? Ett tag tänkte jag strunta i att åka ner till Düsseldorf men ändrade mig i sista stund. I stället för maran blev det en skön joggingtur på 16 km längs Rehn. Och i morgon blir det en runda till.

Trots att jag vilat ganska mycket de senaste veckorna är jag inte helt ok. Jag kan visserligen springa, ganska långt till och med, men inte med någon fart även om jag just nu springer fortare än pråmarna motsröms Rehn. Tävlandet är dock bara att glömma. Det är högst osäkert om det blir någon start i Gbg Varvet om två veckor. Även Sthlm Marathon är i fara.

Nattsvart? Nej, faktiskt inte. Så länge jag springer lever jag. Och nog ska det bli någon mara i år, även om jag måste  gå runt. Jag har sprungit minst en mara varje år 27 år i rad. En sådan svit bryter man inte.

Denna vecka drygt 10 mil.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Stefan - 2009-05-20 20:40:42

Rehn är en fotbollstränare i Göteborg.
Floden heter dock Rhen.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg