Kommentarer på En skadeskjuten löpare


För färjan över från Ekerö till Vårby fick jag betala 10 kronor. Frågan är om cykling ger så mycket för  en skadad löpare men trevligt är det ju.

Nu ligger jag lågt med löpningen. Promenader, cykling  och laserbehandling är vad som gäller.

För första gången på flera år tog jag tunnelbana till jobbet. Och nu i helgen var jag ute och cyklade vid två tillfällen, för mig ganska långa turer på 3-4 timmar. Jag känner mig skadeskjuten nu när jag inte inte bör eller kan springa på grund av en inflammerad muskel (piriformis) i rumpan. Jag hade kanske kunnat ta mig runt Göteborgsvarvet i helgen men även den tävlingen ställde jag in.

Jag har för flera år sedan fått laserbehandling mot piriformissyndromet. Då var skadan förmodligen lindrigare och behandlingen gjorde att smärtan nästan försvann. Nu går jag på ny behandling. Kanske hjälper det, annars är det nog bara att se tiden an.

Det kommer stå minst en Suneson på startlinjen till årets Stockholm Marathon. Blir det inte jag så blir det i alla fall min son Nils. Han sprang förresten sin längsta träningsrunda någonsin idag- 20 km. Härligt att det finns några entusiaster kvar i familjen.

Denna vecka: 12 km löpning

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2009-05-18 00:35:50

Du skulle kanske pröva Inlines. Har själv ännu inte kommit igång men om värmen kommer tillbaka hoppas jag kunna göra en Valborunda nästa vecka.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg