Kommentarer på Dags för läkare


Skorna på hyllan. Under den gångna veckan blev det inte ett enda löpsteg.

Vila borde ha hjälpt. Men jag har istället blivit sämre och nu är det bara besök hos en idrottsläkare som kan hjälpa.

Samma dag som Stockholm Marathon gick sprang jag två timmar före start första varvet på banan. Som jag berättade gick det ganska bra och jag fick nytt hopp. Vad jag däremot inte skrev var att jag efter 20 km snubblade, ramlade i gatan och sträckte mitt skadade ben så illa att jag fortfarande känner av fallet. Jag har muskelvärk i höger ben från knä till höft, har ont när jag sitter, tendenser till att halta och löpning är inte att tänka på. Lägger nu också av med cykligen, som möjligen förvärrat det hela.

På onsdag har jag bokat tid hos en av Sveriges mest erfarna idrottsläkare, Carter Farrell. Jag besökte honom en gång uner tidigt 80-tal och blev då ordinerad fodbäddar. De tre paren är intakta och har gått 3 000 mil vardera. Kanske lite väl långt och jag är förberedd på bassning.

Keep on running!

Denna vecka: 0 km
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 M - 2009-06-08 00:56:12

NEJ, så trist! Fy.

Hoppas på onsdagen, och tror ändå att du är tillbaka snart. Det måste du ju vara.

#2 Jan Suneson - 2009-06-08 17:04:28

Du måste få en massa tid över nu när du inte är ute på vägarna. Vad gör du?
Hur bedömer du möjligheten att nå Karl Johan? Tur att vi gjorde Denver - Oklahoma förra sommaren. Troligen blir det inget för mig den här sommaren.

#3 Björn - 2009-06-09 10:02:50

Hej Jan!
Möjligheterna att springa till Oslo (Gardermoen) om ca en månad är kanske 50/50. Känns naturligtvis tungt att inte kunna springa. Bara att komma ur de dagliga rutinerna, t ex att inte duscha tre gånger om dan är en stor omställning. Jobb och mycket annat känns nu mest som plikter. Att jag fått mer tid över märks knappt eftersom jag inte kan utnyttja den till något vettigt. Igår bet jag ändå ihop och sprang till och från jobbet. Underbart trots några ynka kilometrar!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg