Kommentarer på Jag och min rullator


Varför handla i butiken hemmavid när det finns en Lidl 15 km bort? Bilden innan Farsta vid Högdalstoppen.

Har du sprungit med joggingvagn? Det är rätt skönt när du är eller varit skadad. Tempot hålls nere, du får stöd och babyjoggern fungerar lite som en  rullator.

Vilka underbara dagar! Sol vareviga dag och perfekt löpväder. När det är så där sköna dagar brukar jag ofta springa med bar överkropp,  väl insmord med solkräm. Ut och lufta vagnen är aldrig fel, det är lite av  USA-känsla jag nu upplever.

På tal om USA. Har du sett nyheten jag lagt in här på bloggen för mina utländska läsare? Klicka på den brittiska flaggan uppe tillhöger och läs den engelska versionen!

Denna vecka 87 km.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Simon Kågström - 2009-06-28 19:49:39

Spännande nyheter, ser fram emot att följa det äventyret! Vädret är som sagt bra nu, men själv börjar jag tappa i tid när temperaturen går över 20 (och törstig blir man!).

På ett mer lokalt plan vore det också kul att läsa om vilka rundor man kan ta om man utgår från birkastan.

#2 makena - 2009-06-29 18:21:41

Ville bara säga att jag tycker du är hur cool som helst! Har följt din blogg ett tag och även läst om ditt USA-äventyr! SÅ GRYMT!!. :)

#3 Björn - 2009-06-29 21:54:02

Hej Simon!
Jodå, om ämnena på bloggen tryter kan jag ta upp mina favoritrundor med start från Birkastan. Nu när jag har tillgång till GPS kan jag dessutom ange de exakta avstånden.

Visst går det lusigt när det är varmt. Men jag minns en underbar dag i Iowa och saxar följande ur bloggen från den 15/8 07:
"Gårdagens löpning blev mycket jobbig på grund av värmen (100 F) och hög luftfuktighet. Det var så pressande att det knappt gick att springa, vid minsta ansträgning kom mjölksyran i lårmusklerna. Jag var så svettig att det klafsade i skorna. Drack cirka åtta liter utspädd sportdryck och åt massor av vindruvor och kunde hålla vätskebalansen i schack".


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg