Kommentarer på Ã?terhämtning pågår


Kvällsjogg inne på Karolinska Institutets område. En perfekt miljö; mjuka gräsmattor, kuperat, knappt en människa och härinne går det att variera slingorna i det oändliga.

Ännu inget maratonlopp sprungit i år. Det stressar mig lite och jag är långt ifrån tävlingsform. Siktet är nu inställt på någon mara i höst.

Sliten efter 43 mil på åtta dagar? Nej! Ändå vill jag inte påstå att jag är i bra form. Löpningen går fruktansvärt lusigt men jag har 2-3 månader på mig att komma i form. Så här efteråt kan jag "bekänna" att de sista dagarna upp till Charlottenberg var ganska besvärliga; jag fick mjölksyrakänning i det "skadade" benet efter bara några minuters löpning och fick varva med korta gångpauser hela tiden. När jag nu kan springa oavbrutet 30-60 minuter, ja då känns det som en framgång.

Den här veckan får bli en återhämtningsvecka, kanske bara 5-6 mil. När man är trött är det skönt att springa inom ett väldigt begränsat område. Därför valde jag idag Karolinska Insitutets. Även om området är öppet för allmänheten är det kanske inte helt lämpligt att vara härinne så det blev kvällslöpning när forskarna gått hem. Jag snurrade runt varenda byggnad, in på varenda gård, runt varenda buske och upp och ner i alla backar. Totalt visade GPS:en på 11 km. Sånt kan man bli inlagd för men dessbättre ryckte ingen ut och la mig i spännbälte.

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg