Kommentarer på Proffslöpare


Fri som fågeln. Jag får oceaner av tid och kan ägna mig åt det jag helst vill- löpning i full frihet där varken tider, människor eller pengar styr mig.

Rubriken ljuger inte. Snart behöver jag inte arbeta utan kan springa hur mycket jag vill och dessutom få betal under tiden.

Min arbetsgivare har erbjudit mig avgångspension och jag har tackat ja. Jag får visserligen något minskad inkomst under under de kommande tre åren fram till jag fyller 65 men erbjudandet är ändå förmånligt. Eftersom jag dessutom sparat mycket under mina 40 år som journalist kommer jag att få en god privatekonomi. I princip kan jag göra hur många löparresor jag vill (om min fru tillåter) livet ut.

Jag slutar jobba kanske redan i början av november. Mera om hur jag ser på denna plötsliga "frihet" får jag återkomam till. Just nu är jag bara väldigt nöjd och tacksam för att jag fick den här chansen.

Efter maran i Hultsfred i förra veckan  har jag vilat upp och bara sprungit  5 mil. Loppet var ett av mina sämsta (3.27) men gav mig ändå blodad tand och nu tänker jag springa Veteran SM i Växjö den 17 oktober. Förväntningarna är lågt ställda.

Något nytt om USA-löpet? Nej, egentligen inte. Avgångspensionen gör dock att jag kanske startar lite tidigare än planerat, i början av april. Rent temperaturmässigt är det perfekt.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Henry - 2009-09-20 16:39:24

Grattis! Synd dock att du försvinner från SvD, men kanske ökar antalet blogginlägg i stället?

#2 Henke - 2009-09-20 18:52:45

Stort grattis, ska bli kul att följa dig framöver!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg