Kommentarer på Veteranstatistiken uppdaterad


Tre klubbar som utmärker sig i veteransammanhang i maraton; Solvikingarna för breddden, Hässelby och Trångsvikens IF för toppen med Said Regragui respektive Lena Gavelin.

Här får du rykande färsk veteranstatstik. I helgen sprangs maraton i Göteborg och Umeå och en del nya namn slog sig in på listorna.

Maratonåret 2009 är snart till ända. Här hemma återstår bara loppen i Växjö (17 okt), Bromölla (1 nov), Kvarnsveden (7 nov) och Bovallstrand (12 dec) samt utomlands den näst största "svenskmaran"av alla, New York City  Marathon (1 nov). Så en del förändringar lär det bli i mina listor, som du hittar i högerspalten under "Veteranstatistik 2009".

Göteborgsklubben Solvikingarna sticker ut med att ha totalt 11 löpare med på listorna, 5 män och 6 kvinnor. Främst handlar det om en imponerande bredd men även några i topp; Jana Jobe etta i K50, Göran Johansson tvåa i M65 och Göran Sander 3:a i M40.

Själv har jag i år en undanskymd plats. Till helgen springer jag i Växjö och ligger väldigt lågt. Jag gör som börsbolagen inför rapportperioderna; har en tyst period.

Om du saknar resultat i listorna eller ser felaktigheter, mejla mig då så ska jag ändra. Skicka till bjorn.suneson@bredband.net

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 http://linghemsloparen.blogspot.com/ - 2009-10-13 22:06:13

Oerhört imponerad av din blogg och dina fysiska prestationer. Keep up the good work. Jag följer dig noga!!

#2 www.ordskav.se - 2009-10-14 18:41:06

Instämmer i vad Linghemslöparen skriver.

Tack också för att du håller i liv i veteranstatistiken. Ser att jag blivit petad till 6:e plats i M65, men sån´t får man bjuda på :-)

Oliver Sture


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg