Kommentarer på Formtoppning


 

Klar himmel, några plusgrader och ett underbart ljus förgyllde söndagens långpass till Kallhäll. Bilden tagen vid 8-tiden på morgone längs Ulvsundasjön vid Huvudsta.

Nu på lördag är det första deltävlingen av fyra i Bore Cup, 10 km i Östhammar. Lite desperat har veckan ägnats åt formtoppning.

Denna vecka har det bara blivit ett träningspas om dan. Istället för en massa distanslöpning har jag sprungit i backe, snabbdistans och intervaller, allt i syfte att få fart på en trött kropp. Men det går inget vidare fast söndagens distanspass på 23 km upp till Kallhäll gav ändå lite hopp. Långpasset avslutades med en 10 minuter lång spurt, som inte fick mig att  krokna.

Det här vackra rönnen full med lysande bär sprang jag förbi strax innan Järfälla pendeltågsstation.

Som löpande pensionär har man det egentligen otroligt förspänt. Hela världen ligger öppen och jag har bokat in ett privat tvådagars träningsläger i italienska Bergamo i slutet av januari. I decemeber åker jag ner till Göteborg och springer och hämtar samtidigt upp en fin Baby Jogger jag ska ha på kommande coast to coast. Det kommer att bli mycket resor framöver och som pensionär får man lätt tag i de billigaste biljetterna. Jobbet på tidningen saknar jag (ännu) inte, det är det här som är livet!

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Oliver Sture - 2009-11-29 18:13:14

Har du sålt din gamla baby jogger? Om inte - är den till salu?

#2 Björn - 2009-11-29 18:38:39

Hej Oliver!
Jag har skänkt bort vagnen till brorsan Jan. Han kan behöva en rollator så han inte snubblar på sina rolerblades.

#3 Barbro Nilsson - 2009-11-29 22:27:08

Det låter som en idealisk tillvaro, att ha all tid i världen till löpning. Bergamo är en trevlig stad att springa i, Göteborg också.
Jag följer dina äventyr och det är såå inspirerande! Lycka till i USA än en gång!

Hälsningar
Barbro


#4 Björn - 2009-11-30 20:21:36

Hej Barbro
Lugnande att höra att det går att springa i Bergamo. Var faktiskt lite orolig- på kartan är det mest berg och motorvägar.

#5 Oliver Sture - 2009-12-02 13:41:29

Snälla bröder är bra att ha! Ser i stället fram emot en recension av den nya vagnen. Du har inspirerat med dina turer både på landsväg och is, men man vill ju inte gå från tanke till handling genom att köpa grisen i säcken.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg