Kommentarer på Ã?rets längsta löp


Fikapaus. Efter 16 kilometers löpning dök skylten om Vallentuna upp. Då var det dags att fylla på depåerna med blåbärssoppa och banan.

Alla har vi våra skalper vi vill ta. Igår tog jag min- Vallentuna. Med en totaldistans på 34 km blev det årets längsta löp.

Gud vad lätt det gick idag. Med en talande GPS i vagnen var det bara att snällt springa efter. Ingrid styrde med fast hand och lotsade mig på nya vägar. Det kändes som jag hade hur mycket krafter som helst denna gråtrista dag och rent av skulle ha kunnat springa tillbaka från Vallentuna.

Nu sansade jag mig, att springa över tre mil på ett pass (31 km till Vallentuna) sliter mer än det ger, inbillar jag mig. Men när jag tog Roslagsbanan tillbaka till Östra Station struntade jag i att ta bussen hem de sista tre kilometrarna. Det gick mycket enklare och fortare att ta apostlahästarna. Och som om det inte var nog blev det ytterligare lite löpning när jag väl kommit hem. Ett paket från England med innerslangar till joggingvagnen låg och väntade hos postombudet.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Oliver Sture - 2010-03-28 17:01:29

Mentalt är du nog redan halvvägs genom USA, när 34 kilometer känns som ett kortpass. Bra sprunget!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg