Kommentarer på Tystnad


Ingen rapport idag pga dåligt internet i Drummond. Annars allt väl.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2010-05-01 09:37:45

Så här skriver Drummond?s Finest Motell på sin hemsida.
All our rooms have Free WI-FI, Free local Telephone, TV (Local and Dish Network), Microwave oven and Refrigerator for your convenience. Ordet WI-FI förekommer ytterligare tre gånger I texten. Hade ägaren sabbat det hela som på Super 8 motellet i Garden City 2008?
Att vara Drummons bästa motell kan inte vara svårt ? det finns bara ett.
Skriv gärna lite mer om motellen. Drivs dom här av ?äkta? amerikanare eller är det asiater och mexikanare. Hur är maten?

#2 Jan Suneson - 2010-05-01 21:37:59

Hoppas att det blev Deer Lodge och inte Philipsburg.
Jag och den gula gubben har just nu varit ute och knallat på Main Streat. Nu går vi in på Pizza Hut intill motellet Western Big och käkar. Sedan går vi över till XXON och köper lite sportdryck för morgondagens långa etapp.
Ps
Det är lördagskväll och jag går och lägger mig nu, men den gula gubben tar säkert med er på lite kul i staden tex Stek Huset med Casino.

#3 Björn - 2010-05-02 00:15:16

Absolut, Gula Gubben på Google Map är fantastisk. Jag använder den själv ibland för att kolla skyltar, matställen etc längs vägen. Och du som sitter hemma i Sverige och följer mig kan själv ge dig ut på en egen liten upptäcksfärd i landskapet. Du missar fågelkvittret, utsikterna och en del annat men får ändå en ganska bra uppfattning om hur det ser ut där jag befinner mig.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg