Kommentarer på Ã?ntligen Missouri!


Missouri blev min åttonde delstat. Jag fick leta länge efter skylten- den satt inte på bron över Missourifloden, USA:s längsta flod, utan någon kilometer bort.

Kansas City, here I come! Herregud, jag är redan i MIssouri och det här går ju otroligt bra. Inte ens avstängda vägar och 67 kilometers löpning i ett närmast tropiskt klimat kunde stoppa mig idag.

Klockan är mycket och jag behöver min sömn så det här blir ett kort inlägg. Kansas City blev nog min finaste trofé. Men att nedlägga detta byte tog mig 12,5 timmar och jag var inte framme vid motellet förrän klockan 22 och då var det kolmörkt. Utan GPS:n hade det varit omöjligt att hitta, jag inte ens med papperskartor hade jag dagtid klarat denna navigering.

Plötsligt var det stopp, en vägbro vid sidan av järnvägen höll på att repareras men jag lyckades ändå ta mig över. Vägarbetarna verkade lite skraja när jag rullade vagnen på järnvägsbanken.

Idag var dagen då alla bjöd mig på mat. Ser jag så fattig och utmärglad ut? Två  gratisluncher och en gratisöl, det är rekord. Idag var också dagen då jag testade mitt nya "kylskåp" på kärran. Jag har en liten kylväska fram på vagnen och den laddar jag med is från motellet eller från snabbmatställena. Fungerar utmärkt, mycket bättre att få iskalla drycker än att dricka varmvatten.

Morgondagen, Dag 2 i Kansas City, är lite oviss. Kortar kanske rutten något och ska också ge mig ut på jakt efter nya däck till babyjoggern. Jan får försöka få ihop logistiken.

Familjen Murr från Springfield, MO, gör också ett coast to coast- med sina två små barn. Fantastiskt. Deras äventyr kan du läsa om på bloggen www.murrbike.com

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Running girl - 2010-06-12 17:40:59

Hej Björn,

Jag bor i Hendersonville i North Carolina. Du springer nästan förbi här. ;)
Om du vill så får du gärna komma förbi här på en bit mat och prata lite svenska.
När tror du att du kommer till Atlanta?

#2 Björn - 2010-06-13 02:47:07

Om jag följer ruttschemat är jag i Atlanta den 6 juli och målgång i Tybee Island den 16 juli Hittills har jag följt schemat men mycket kan hända.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg